2777
2789
عنوان

بیاین از رفتارهای خانواده شوهرم تو شب یلدا بگم😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 3132 بازدید | 151 پست
اخه دیگه خاله عمه عمو دایی نزدیکن بچه اینارم نبینه تو اینده خیلی ضربه میخوره به نظرم.با توجه به اینک ...

همشون آدم های عوضی و سمی هستند و من ترجیح میدم تنها باشم تا اینکه هر ثانیه اعصابم خورد بشه 

من که قید همه فامیل و مراسم ها زو زدم نشستم تو خونم راحت

شوهرم نمیذاره بشینم تو خونه یا حداقل وقتی حوصله ندارم نرم جایی

از سه هفته قبلش هرهفته میگفت بریم خونه مامانم.مقاومت کردم.خب اونا وقتی دوس ندارن چرا برم؟

فقط کلفَت میخوان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الانم مادرشوهرم رفته پاشو تزریق کرده دفعه قبل۱هفته رفتم بهش رسیدگی کردم ولی ایندفعه فقط بهش زنگ زدم اصلا نگفتم میام معلومم شد چقد ناراحت شده،آخه به من چه دخترش نزدیکشه خب اون بره

حق داری تو هم اعتناش نمی زاشتی

انقد از مادرشوهرم ناراحت شدم

اصلا باهاش حرف نزدم تا خودش باهام حرف بزنه

دید ناراحتم شروع کرد میوه تعارف کردن.ولی خب لحظه ورود اون برخورد خیلی غلطه.با پسر بزرگش بحثش شده بود با من سرد رفتار میکرد

باید صداشون بزنی بگی بیا کمک چرا همه خوردن یکی وایسه پای سینک شستن !

مریم  جاریم  بلافاصله بعد خوردن نهار بلند میشد مانتو می پوشید میگفت محسن ( شوهرش)  بیا منو برسون خونه مادرم.  مادرم اینها مهمانی دارند برم کمک! 

منم ساده بودم  تمام ظرف ها را همیشه خودم تنها میشستم. 

اینم نمیشه واقعاادم نیاز داره به رفت و امد.بچه ی ادمم یاد میگیره اینجوری بار میاد از جمع فراریاصلا خ ...

احترام نمیذارن خب

بخدا پسر جاریم هرکاری بگی کرد.همه رو زد

داد زد 

خرابکاری کرد رو فرش

هیچی نگفتن

بعد بچه من اینکارا رو میکرد دعواش میکردن

جاریت مث جاری منه کلا سر جمع کردن سفره و ظرف شستن و‌‌...ک میشه سریع بچرو میزاره روپاش میخابونه‌‌...م ...

نه واقعا بچش دستشویی داشت ولی یه ربع طول کشید

نمیدونم

ولی خواهرای شوهرم داشتن فک میزدن 

وقتی مجبور به رفت و آمد هستید باید دفاع کردن از خودتون رو البته محترمانه یاد بگیرید حالا هر چقدرم که می خواهد سخت باشه وگرنه با خودخوری فقط اعصاب و روان خودتون نابود میشه و از هم دیگه بیزار می شید.

اگه تنهایی ظرف شستن اذیتتون می کنه صداشون کنید بیان کمک مثلا بگید من کفی می کنم فلانی جان شما بشور یا به عکس تا زودتر تموم کنیم

البته من خودم از اونام که از کسی کمک نمی گیرم به نظرم تنهایی مسلط ترم واسه همین زودتر از همه میرم می چسبم به سینک با چک و لقد هم نمیشه جدام کنن 😂

چون می ترسم تو بقیه ی کارها خرابکاری چیزی بکنم واسه همین تو کمک کردن به میزبان ماشین ظرف شویی بودن رو ترجیح میدم.