2777
2789

چقدر شبیه فامیلای مان😂

خب اونطرف میرید نپوشه

براشون عجیبه تاحالا ندیدن حتما😂

خوشحال و شاد و خندانم/قدر دنیارو میدانم/خنده کنم‌من/دست بزنم من/پا بکوبم من/شادانم💃🏻اگه باریتم خوندی دمت گرم😇😆

اونا فرهنگشو کمه ک میخندن وگرن چیز خنده داری نمیبینم

خـــــ❤ـــــدارو چــــــه دیــــدی رفیــــق شـــاید شد❤ اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش... ❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر همسرت قد بلند و هیکلی هستش که خب خیلی باید بهشون بیاد و این لباس فقط به اینطور ادما میاد و خیلیم میاد .

در غیر این صورت نظرشون درسته 

یک عدد آبان ماهی🍁                                               کاربری دست دو نفره‌‌.                                             اسم من گیسو🧷🦋 صدام میکنن گیسو‌کمند🦋 یه دهه هفتادی ( 79 ام)😁😂 ته تغاری خانواده منم دختر کوچیکه 😆 دارای خواهر زاده و برادر زاده خیلی شیرین زبون و شیطون 🥺 

شاید چون برا اولین باره این مدلی میپوشه براشون عجیبه 

ولشون کن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️