2777
2789
عنوان

احتمال حاملگی چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 24 پست
شاید باورش سخت باشه ولی من تو سه ماه اول معده درد دارماحتمالش هستا

نمیدونم واقعا فقط میخواستم کسایی ک تجربه دارن بهم بگن الان واسه فک کردن بهش خیلی زوده یا نه ...دکتر عمومی ک رفته بودم دیروز بهش گفتم تهوع دارم ربطی نداره ب این داستان گفت ن هنوز وقت داری ربط نداره اما خودم استرس دارم باز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم واقعا فقط میخواستم کسایی ک تجربه دارن بهم بگن الان واسه فک کردن بهش خیلی زوده یا نه ...دکتر ...

چی بگم دوست عزیز 

منم تجربه م رو گفتم سر بارداری هام تا سه ماه اول معده درد داشتم مخصوصا شب ها

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
انشالله کاش صبر میکردم زود نمیرفتم که استرس بگیرم

همین استرس بلای جونه 

ول کن بابا ، من خودم چند ماه پیش سقط داشتم دور از جونت ، از اولش استرس داشتم هی فکرای بد میکردم نکنه خارج رحمیه نکنه رشد نکنه نکنه فلان نشه و .. اخرشم سقط شد 

اصلا بهش فکر نکن تا خدا نخواد هیچی نمیشه 

🤍🌱
چی بگم دوست عزیز منم تجربه م رو گفتم سر بارداری هام تا سه ماه اول معده درد داشتم مخصوصا شب ها

ممنون عزیزم امیدوارم ک برای من نباشه فعلا..گرچه اطرافیان خیلی توقعشو دارن چون سه ساله ازدواج کردم ولی واسه خودم خیلی زوده

همین استرس بلای جونه ول کن بابا ، من خودم چند ماه پیش سقط داشتم دور از جونت ، از اولش استرس داشتم هی ...

دقیقا خواهر منم حامله شد گفتم به کسی نگی تا سه ماه یه موقع مشکلی نداشته باشه.  اول بزار چندماه بگذره بعد بگو اخه تازه رفته بود خونه خودش گفتیم چشمت میزنن 🤦🏼‍♀️0از بس گفتیم بچش سقط شد طفلی