من هیچوقت پریودم عقب نمیوفته و همون روز رو حساب میکردم یه هفته جلوتر میشدم ..حالا ماه قبل ۹ ام شدم الان هنوز نشدم چقد امکانش هست حامله شده باشم؟ دیروزم مریض شدم که استفراغو این چیزا داشتم ک با سرم و امپول رفع شد ولی هیچ نشونی از پریودم نیس ..رابطه ام جلوگیری طبیعی هست
شاید باورش سخت باشه ولی من تو سه ماه اول معده درد دارماحتمالش هستا
نمیدونم واقعا فقط میخواستم کسایی ک تجربه دارن بهم بگن الان واسه فک کردن بهش خیلی زوده یا نه ...دکتر عمومی ک رفته بودم دیروز بهش گفتم تهوع دارم ربطی نداره ب این داستان گفت ن هنوز وقت داری ربط نداره اما خودم استرس دارم باز
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ول کن بابا ، من خودم چند ماه پیش سقط داشتم دور از جونت ، از اولش استرس داشتم هی فکرای بد میکردم نکنه خارج رحمیه نکنه رشد نکنه نکنه فلان نشه و .. اخرشم سقط شد
همین استرس بلای جونه ول کن بابا ، من خودم چند ماه پیش سقط داشتم دور از جونت ، از اولش استرس داشتم هی ...
دقیقا خواهر منم حامله شد گفتم به کسی نگی تا سه ماه یه موقع مشکلی نداشته باشه. اول بزار چندماه بگذره بعد بگو اخه تازه رفته بود خونه خودش گفتیم چشمت میزنن 🤦🏼♀️0از بس گفتیم بچش سقط شد طفلی