خواهش میکنم عزیزم
ببین من به مرغ وقتی دارم آبپز میکنم یدونه پیاز درسته میزنم یکمی هم نمک
بعد خیارشورم که شوره
من دیگه نمک اضافه تر نمیزنم اصلا
مرغ که پخت از آب در میارم ریش ریش میکنم
فلفل دلمه چند رنگ زرد قرمز سبز خرد میکنم
خیارشورش کم نباشه خورد کن
جعفری حتما بزن عطر داره اما نه زیاد
قارچ هم خورد میکنم
ذرت پخته شده حتما بزن کم نزن زیادم نباشه
تمام نون تست رو کف ظرف بچین به مقدار فراوون روش سس و ماست بزن بعدم موادت و لایه بعدی
در آخر با همون موادی که اضافه اومد سس بزن و روشو تزیین کن
سلفون بکش بذار یخچال دو سه ساعت بمونه
عالی میشه
کی میخوای درست کنی؟ بیا بهم بگو خوشت اومد یا نه
من اینو واسه ۲۰ نفر درست کردم
عین آمار تعریف کردن