2777
2789
عنوان

دکتر بهم دست زد

327 بازدید | 39 پست

دیروز رفتم واسه بوتاکس، پزشک مرد بود حدود ۴٠سال، دستیارش که خانم بود نزدیکش بود تو اتاق تنها نبودیم، بعد از اینکه بوتاکس کرد گفت که صورتتو چربی بزنی خیلی خوب میشه، یدفعه دست زد ران مو گرفت فشار داد که مثلا ببینه چربی دارم، منم یکم لاغرم، به شوخی به زبان محلی مون گفت چربی نداری.  از لمسش حس بدی نگرفتم یعنی فکر نمیکنم که اونم به قصد لذت دست زده باشه ولی ناراحت شدم که چرا یدفعه بدون اجازه این کارو کرد. از دیروز همش ذهنم درگیره. بعدش ک فک کردم گفتم این روزی چندتا تزریق چربی انجام میده خودشم ساکشن میکنه من بیخودی حساس شدم.

اتفاقا باید حس بد بهت دست بده مرتیکه هول

با دلارهای آمریکایی پاکستان افغانستان رو میزنه اوکراین روسیه رو میزنه عربستان سعودی یمن رو میزنه ؛ هر حکومتی که سرسپردهٔ آمریکا ابرقدرت و رئیس جهان نباشه یا مثل گزینه های بالا یکی از همسایه ها انتخاب میشه و با طرح و نقشه های آمریکایی اونقدر اون رو تحریک میکنند تا با حکومت مورد نظر وارد جنگ بشه (اتفاقی که درمورد چین و تایوان یا کرهٔ شمالی و کرهٔ جنوبی داره میفته چون آمریکا به این نتیجه رسیده که جنگ مستقیم براش هزینه داره از طریق یه کشور دیگه وارد میشه که اسم خودش لکه دار نشه چهرهٔ واقعی آمریکا رو الان فقط توی فلسطین میشه دید داره میگه قدرت من رو ببینید این وضع غزه میتونه برای شما هم اتفاق بیفته) و اگه این گزینه جواب نداد توطئه و فتنه های آمریکایی انجام میشه مثلا خرابکاری در تاسیسات اون کشور برای بالا بردن سطح نارضایتی مردم از حکومت و همچنین تحریم که باعث فلج کردن اقتصاد و گرونی و تورم میشه میتونه مردم رو به خیابون بکشه سپس جنگ داخلی و بعد .... مردم زنده به گور با دست بسته ، همدرد با شهدای غواص ایران ، فلسطین / آب نیست و می زنندت عمد در صف نان ، تحریم واژه آشناییست برایمان ، فلسطین / مشتی عیاش و کلاش و بی حمیت ، ریخته اند در سرزمین پیامبران ، فلسطین / این مردم بی گناه اسرائیل هم ، بود سه دروغ پشت سر همشان ، فلسطین / گرفته عکس با لباس زیر زنان ، اگر این اخلاق است تروریستی بمان ، فلسطین ✌🏻🇵🇸 emtehanejabr.blogfa.com

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی من حس بدی گرفتم😑به چ اجازه ای دست زد بهت

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

چقدر بیشعورن برای جیب خودشون الکی ایراد میگیرن از بقیه توجهی نکن به نظرش

خیلی موافقمم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

خیلی موافقمم

همشهریی❤️

آره واقعا خیلی بده

مامان دوستم دکتر زنانه.میگفت همکاراش همش از دخترایی ک میان پیشش عقب میگیرن ک عمل فلان کن وگرنه اینجوری شوهر گیرت نمیاد و ....

چقدر آخه بی شخصیت🥲🥲🥲

من هر دکتر مردی رفتم همشون هول بودن اصلا خاطره بدی شده برام از پزشک جماعت ناخوداگاه بدم اومده چه دکتر پوست بوده چه عمومی چه جراح همشون خواستن دستمالی کنن به بهانه معاینه😑😑 چن تاشون چشمک زدن خدا لعنتشون کنه😐😐

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

منم همینطور فکر میکنم ولی خب من ک ازش برا تزریق چربی نظر نخواستم نباید بدون اجازه دست میزد

باور کنید اینقدر میان پیششون عادیه ولی خوب شاید من و شما معذب بشیم ولی اونا قصدی ندارن ...

هرچی آرزوی خوب مال تو