2777
2789
عنوان

حالم از خودم بهم میخوره

337 بازدید | 31 پست

تو زندگیم از این دخترا بودم که سرش تو کتاب بود و حسابی مثبت من هیچ وقت آخر کلاس ننشستم همیشه ردیف اول از اون کم حرفا که فقط به درس گوش میداد هدفم هم مشخص بود کلی پلن برا آیندم چیده بودم ولی چجور بگم رومم نمیشه ولی یه ساله کلا فکر شبو روزم شده برم تو رابطه هر کاری میکنم فکرم اون سمته (البته بلدم نیستم هاااا کلا هنوز از نظر اطرافیان همون دختر مثبتم) 

حالا سنم هم کم نیست دیگه ۲۳ سالمه  

کاش میشد این فکره رو یه جوری از سرم بیرون کنم می‌دونم این چیزا ۹۹ درصد مواقع عاقبتی جز دلتنگی و شکست ندارن ولی خوب موفق نبودم 

خیلی خجالت میکشم ولی مثال میزنم 

باشگاه میرم تو ذهنم اینه خوش هیکل بشم نظر جلب کنم

درس میخونم موفق بشم یه پسر موفق بیاد تو زندگیم 

بازار میرم و پارک و کافه و .....

خلاصه این فکره تو سلول به سلول سرمه 

من خیلی دیگه خرم نه؟ 

وای روم نمیشد به کسی بگم خداروشکر نی نی سایت هست

وای منم بعضی وقتا اینجوری میشم مخصوصا وقتایی که فیلم عاشقانه میبینم😂

خیلی خودمو سرزنش میکنم

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️

این تا یه حدی نرماله و شدتش هم بخاطر این زیاده که تا الان هیچ رابطه ای نداشتی با جنس مخالف 

𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶-𝗹𝗶𝗰𝗸 𝘆𝗼𝘂 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗵𝗲𝗮𝗱 𝘁𝗼 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝘁𝗼𝗲𝘀/𝗔𝗻𝗱 𝗜 𝘄𝗮𝗻𝗻𝗮, 𝗺𝗼𝘃𝗲 𝗳𝗿𝗼𝗺 𝘁𝗵𝗲 𝗯𝗲𝗱 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝗱𝗼𝘄𝗻 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲, 𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗳𝗹𝗼 🕺(Ludacris - What's Your Fantasy ft. Shawnna)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب طبیعیه، ای کاش با یکی بری تو رابطه که منجر به ازدواج بشه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

خب گلم همه اینا ک گفتی با هدف ازدواج، اوکی هست دیگه، چه خجالتی

رابطه آینده ندار رو هیچ وقت شروع نکن

اصلا انگار خجالت میکشیدی ک بنویسی تند تند نوشتی و چشاتو بستی و زدی ثبت تاپیک 

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

ولی خوشم اومد که تزین دخترای پاک و ادم حسابی هستی، هم شما هم اون نفر اول که کامنت گذاشته. خدا به قدر پاکی دلتون سفید بختتون کنه انشالا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

کسی که بازیچه مردها و پسر به اون پسر بشه باید حالش از خودش بهم بخوره نه شما.پسرها و مردان خوب دنبال امثال شما برا ازدواجن .فکرها و القائات شیطونه اینها

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴

تقریبا همه ی دخترا همینن . شمام حق داری . من تو روابط زیادی رفتم از من به شما نصیحت میخای بری با ی ادمش برو یکی ک بعدش اگه خواستی ازدواج کنی اگه هدفتم فعلن ازدواج نیس تو رابطه نرو اول پیشرفت کن و ب اون نتیجه دلخواه برس بعدش . چون شکست میخوری بدجورم شکست میخوری من خوردم زمین خیلیم شکستم

لایک نکن😒 دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی 💜فرمول آرامش اینه که بدونی رفتنی میره، اومدنی میاد، موندنی میمونه، شدنی میشه، نشدنی نمیشه و غصه خوردن تو هم هیچ تاثیری تو این رفت وآمدها و شدن و نشدن‌ها نداره !

خب طبیعیه، ای کاش با یکی بری تو رابطه که منجر به ازدواج بشه

کاش من الان خیلی نسبت به خودم احساس خطر میکنم چون تو رابطه نبودم و میرم هم زیاده ممکنه سریع گول بخورم به خاطر همین سریع در مقابل پسرا جبه میگیرم