2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست وقتی همسرتون عصبیه و بددهنی میکنه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 33 پست
فقط سکوت کنو کم محلیمن خیلی با شوهرم دعوا نمیکنمولی وقتی کم محلی میکنم خودش می‌فهمه اشتباه کرده

اره بهترین روش همینه 

جواب دادن فقط شدت دعوا رو میبره بالا

وقتی سکوت میکنی انگار خودشون شرمنده میشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا تو دوره نامزدی نباید این حرفا رابزنه الان اول راهید بیشترباید مراعات همدیگه رابکنید واحترام بگی ...

عزیزم چجوری ترکش بدم ؟؟؟

قلبم تیکه تیکه میشه

عزت نفس ام واقعا خورد میشه وقتی بددهنی میکنه

ولی نمیدونم چجوری از سرش بندازم که بتونه خودش کنترل کنه اون لحظه

سلام

من جواب همسرمو به هیچ عنوان نمیدم چون اگه جواب بدم کتک میزنه

البته دیگه یاد گرفتم جواب ندم

از نظر من شماهم جواب نده

یه جلسه هم روانشناسی برید حتما من الان پشیمونم که چرا این کارو نکردم قبل از ازدواج چون فقط یه مردی که غیرعادی باشه به اون شدت می‌تونه عصبی بشه و بددهنی کنه

که متاسفانه من بعداز ازدواجم متوجه شدم همسرم مریضی روانی داره و الان بخاطره اینکه به اون شدت از عصبانیت نرسه و بد دهنی نکنه سریع کوتاه میام و تو بدترین شرایط زود باهاش آشتی میکنم که یموقع روحیش بدنشه بیماریش عود کنه

اون اگر فحش بده از دلت در میاد ؟من با نامزدم امروز صحبت کردم بعد بحثمون اما ازش کینه گرفتم‌از دلم در ...

از این گوش میدم از گوش دیگه در میکنم کسی نباید منو ناراحت کنه یا نمیزارم  

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
عزیزم چجوری ترکش بدم ؟؟؟قلبم تیکه تیکه میشهعزت نفس ام واقعا خورد میشه وقتی بددهنی میکنهولی نمیدونم چ ...

خوب ریشه درخیلی چیرا داره

ژنتیک

تربیت خانوادگی

شغل

تحصیلات

حتی گروه دوستاش

شما باید خیلی صبورباشی وازمشاورکمک بگیری به این اسونیا نیست

چون ادامه پیکنه عادی میشه

وخیلی بدهست

من بددهنی رو واقعا نمیتونم تحمل کنم،رابطه ی چهار سالمو بخاطره بددهنی تموم کردم و حتی اومد جلو پام زانو زد گریه کرد خالمم پیشم بود بهم گفت برگرد ولی برنگشتم وعیچوقتم پشیمون نشدم چون آدمای اینجوری خودشونو به مرور از چشمت میندازن و بعد یمدت کلا مهرش از دلم رفته بود،واسه همینه حرمت و احترام برام خیلی مهمه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
کینه؟حالم ازش بهم میخوره باز به تو خوبه گفته روانی شیاد بدونی به من چه حرفایی میزد فحشای خیلی بد تو ...

شیاد فقط برای امروز بود

میدونم شوهرت چه حرفایی زده

معمولا فجشهای ناموسی میدن

چون نامزد منم همینه و ترکش این حرفا زیاد بهم خورده

چند ساله ازدواح کردی ؟

شوهرت با مردمم همینطوره ؟

حتما حتما برید پیش مشاور تا این اخلاقش رو ترک کنه بعد از اینکه برید زیر یک سقف ممکنه شدتش بیشتر بشه در همچین مواقعی هم سکوت بهترین راهه 

من همسرم عصبانی میشه بددهنی نمیکنه فقط بی منطق حرف میزنم من هیچی نمی‌گم آخرش خودش میاد معذرت خواهی می‌کنه و میگه میدونم حرفام اشتباه بوده 

سلاممن جواب همسرمو به هیچ عنوان نمیدم چون اگه جواب بدم کتک میزنهالبته دیگه یاد گرفتم جواب ندماز نظر ...

چه بیماری ای داره ؟

منم نامزدم خیلی بد عصبی میشه 

مثلا یسری با لباس خیلی کوتاهی رفتم بیرون

تو خیابون گوشیش و زد زمین 

از این مدل رفتارا داره 

یعنی همسر منم درگیره ؟