2777
2789

خانما بشدت از خونوادم بدم اومده و بخاطر کاراشون خیلی خجالت میکشم پیش شوهرم ، خونوادم از اول ازدواجمون تا حالا یک هزاری برای شوهرم خرج نکردن ی کادوی پاگشا یا هر کوفتی ک منو سربلند کنن ، کادو ب درک روز تولد روز مرد روز پدر هیچی ی بار نشد یکیشون بهش تبریک بگه ، اینا ب درک خیلی نمک نشناسن ، در عوض شوهرم تولد خواهرام پدرم مادرم برادرم روز زن روز مرد شروع مدرسه روز دختر هرررررر مناسبتی میشه با اصرار خودش می‌ره کادو میخره و دعوتشون می‌کنه خونمون شام آنچنانی و ....همیشه هر چی میشه زنگ میزنه تبریک میگه ، جشن عقد برادرم آورد خونمون برگزار کرد چون اون موقع راه پدرم اینا دور بود ، هیچ وقت هم منتی نداشته بی دریغ همیشه بفکز خوشحال کردن اوناست 

ادامه دارع

شب یلدا همه جمع شدن خونه ما بابام زنگ زد گفت شوهرت بفرست خرید از همه چی بهترین بخره بعد دنگی حساب میکنیم نداشتم دستم خالی بود گوشوارمو فروختم ک بهترینارو بخرم الان هنوزم ک هنوزع اسمی نمیارن ک چقد خرج شد یا چی اینم ب درک ک پیش شوهرم مردم از خجالت ، حالا چند روز دیگ تولد زنداداشمه نامزدن مامانم میگه باید برا تولدش طلا بخرم تازه سی میلیون تو شب یلدا بهش دادن 

من واقعا حسودیم نمیشه ب من هیچ ربطی ندارع ولی وقتی چنین دامادی داری ک انقد هواتونو داره کاش یکم قدرشو میدونستن ، بخدا شوهرم ی کارایی براشون کرده ک اصلا نمی‌دونم چجوری بیان کنم 

در عوض خونواده شوهرم ، انقدددددد خوبن انقد بهم تو هر مناسبتی کادو دادن ، الآنم از اونا دورم مادرشوهرم هر چندروز ی بار دوسه تومن میزنه ب حسابم میگه منم عین مادرت نبینم دستتون خالی باشه بهم نگی چون حاملم میگه برو هر چی دوست داری بخر بگو من پول میدم انقد آدمای با شعور و با شخصیتی هستن ک حد نداره 

ی چیز دیگه هست هر وقت مادرم اینا یا داداشم اینا میان خونمون توقع بهترین غذاها رو دارن ولی هر وقت میریم خونشون بدترین غذاها و میزارن همیشه بهترینها رو تنهایی میخورن تک خوری میکنن بازم ب من ربطی نداره ولی وقتی میبینی شوهر من هر چی میخره بخشیشو می‌فرسته برای شما کاش شما هم ...

بنظرتون چکار کنم خجالت میکشم انقد نمک نشناسسن دلم نمیخاد رفت و آمد کنم باهاشون ولی شوهرم دوستشون داره ، الان بابت دنگ شب یلدا خیلی خجالت میکشم ک ندادن چون اگ قرار بود خودمون خرید کنیم با پول خودمون خب نمی‌رفتم آجیل ب این گرونی بخرم و.... چون گفت دنگ میدیم برو بهترینشو بخر خریدیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا نمیگی بهشون قسط داریم پس بدین ؟ چرا میزاری سواستفاده کنن بگو تا شنبه نیاز داریم حتما

وقتی ی بار سوال نمیکنن چقد خرج شده هر خونواده چقد شد ؟؟ من چجوری روم بشه بگم پول بدین 

همه اینایی که گفتی مقصر خودتونید کاری کردید که اونا بگن لیاقتشون همینه یا کمترین قانع بودید و بیشترین رو دادین .تغییر روش بدید و سرسنگین باشید ازاین به بعد هرکسی هرکاری کرد به اندازه همون انجام بدید

وقتی ی بار سوال نمیکنن چقد خرج شده هر خونواده چقد شد ؟؟ من چجوری روم بشه بگم پول بدین

با پررویی کامل بگو مامان جان سهم شما فلان قد میشه تا فلان روز لطفا بریزید به حساب اخه قسط داریم

اشتباه کردی طلا فروختی قدرت نه گفتن یاد بگیر 

میگفتی بابا شرمنده دیروز قسط داشتیم صفر شدیم

به یکی دیگشون بگید ما هم بعد حساب میکنیم دنگ خودمون 

الان هم قطع ارتباط نیاز نیست به همسرت بگو 

من جایی لازم باشه خودم بهت میگم که هزینه کنیم 

نیاز نیست منو تو فشار بذاری 

خودم بهتر صلاح می‌دونم در کدوم مناسب ها مهمانی بگیرم و کادو بدم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

وای پول خودتونه اوما نباید روشون باشه 

حقتونه واقعا 

چون اینجوری رفتار کردید اینطوری میکنن 

توروخدا حقتو بگیر هرچی بگذره سخت تر میشه 

بهونه کنید یچیزی مثلا بگو شوهرم چک داره یا قسط داریم اگه تا فلان وقت پول تو حساب نباشه مثلا حساب بسته میشه 

خرجای شب یلداهم که خیلی زیاده 

خودت ب بابات بگو نزار سو استفاده نکنن ازت .. قدر شوهرت و‌خانوادشو بدون ان شالله همیشه سلامت باشن .. منم بدم میاد کسی ازم سواستفاده کنه . پیش شوهرت حرفی نزن از خانوادت ولی خودت سعی کن پیش شوهرت کمرنگشون کنی بجای این ولخرجیا برای خودت خرج کن.. دارند برا عروسشون خرج کنن ولی از دچماد بیچاره سو استفاده میکنن منصفانه نیست عصبی شدما 

تنها و غریب و بی کس