2777
2789
عنوان

مجردم و رابطه داشتم نمیخوام خونوادم بفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 35 پست
غلط کردن میگن برو دکتر ۲۳ سالته شخص بالغ و عاقل هستی کرامت انسانی خودت رو زیر سوال نبر با این آزمایش ...

بالغشو کاری ندارم

ولی اگه عاقل بود بدون ازدواج رابطه نمی‌داشت 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غلط کردن میگن برو دکتر ۲۳ سالته شخص بالغ و عاقل هستی کرامت انسانی خودت رو زیر سوال نبر با این آزمایش ...

عزیزم داره از خانوادش صحبت میکنه.خودتو کنترل کن .شما رو که نمیخوان ببرن دکتر .دختر خودشونو میخوان ببرن.

ببین عزیزم من شنیدم بعضیا میگن اصلا کسی متوجه نمیشه ولی فک نکنم حقیقت باشه خب چرا قبلش برا دوخت اقدا ...

ترمیم فهمیده میشه😒بعدشم سر خلق خدا کلاه بزاره خدا چی

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

حالا اگ من بودم سرمو بریده بودن چرا همچین حماقتی کردی بخدا هیچ پسری ارزششو نداره اعتماد خانوادتو از ...

دقیقا میکشتن 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
عزیزم داره از خانوادش صحبت میکنه.خودتو کنترل کن .شما رو که نمیخوان ببرن دکتر .دختر خودشونو میخوان بب ...

ولش کن بابا معلوم الحاله یه نگاه به تاپیکاش بنداز

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

چی میگی خودش داره میگ باکره نیست

تست بکارت وجود نداره بکارت یه حالتی هست که شخص رابطه نداشته پسر یا دختر 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بالغشو کاری ندارمولی اگه عاقل بود بدون ازدواج رابطه نمی‌داشت

به شما ربطی نداره اختیار بدن خودش رو داره 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔