2777
2789
عنوان

خانما کسایی که جدیدا عمل ابدو انجام دادن بیان نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا تهران عمل کردن عمل به شدت سخته ریسک بالایی داره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
آخه دو تا بچه دارم که دومی ۸ ماهه هست کمکی هم دارم اما آخر هر کسی خونه و زندگی داره نمیتونه مرتب پیش ...

میگی ۱۹ ماه هس عمل کردی . و بعد بچه ۸ ماهه داری . ینی دو ماه بعد عمل حامله شدی ،!! چ خبر بوده 😐

این عمل ها دقیقا چی هستن ینفر اگه ممکنه بیشتر توضیح بده

برداشتن چربی و پوست اضافه شکم و تزریقش به هر قسمت از بدن که دوست داشته باشی بیشتر برا افرادی که زایمان کردن و پوست شکمشون آویزونه یا کسایی که زیادی لاغر کردن

فداتشم منظورم نوزدهم همین ماه یعنی ۱۳ روز دیگه ان شاالله

سلامت باشی . اها ببخشید بد متوجه شدم . بسلامتی . ولی بچه کوچیکخ کاش میذاشتی یکم بزرگتر بشه . یا خواهری مادری بگو یک هفته بیان خونت تنهایی خیلی سخته .اصلا نمیتونی

سلام.عذر میخوام هزینه چقدر میشه؟؟منم خیلی دوست دارم پروتز سینه بزارم هزینه پروتز میدونید

آره گلم حدودا قیمت پروتز ها بین ۳۰ تا ۳۵ هستن دستمزد دکتر هم ۶۰ تومن حدودا ۹۰ تا ۹۵ میشه دیگه یه ۱۰ تومن هم هزینه جانبی داره

مبارک باشه خانم خوش اندام 

خودتون میدونید عملش یکم‌سخته دیگه 

چند روز اول بگذره دردتون قابل کنترل میشه 

اطرافم زیاد عمل کردن 

حتما هفته اول کسی فول تایم پیشتون باشه چون بچه کوچیک دارید

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
مبارک باشه خانم خوش اندام خودتون میدونید عملش یکم‌سخته دیگه چند روز اول بگذره دردتون قابل کنترل میشه ...

فدات عزیزم مرسی آره هفته اول مامانم هست اما بعدش دیگه یه روز آره و یه روز نه😂

فدات عزیزم مرسی آره هفته اول مامانم هست اما بعدش دیگه یه روز آره و یه روز نه😂

حالا تا هفته دوم یه فکری براش می‌کنید 

مهم هفته اوله 

نترسید میگذره و نتیجه خوبش میمونه

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....