2777
2789
عنوان

نمیدونم با این خانم نگهبان چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 61 پست
دوبار در رو باز نکردم اما پسرم کوچیکه ۲سالشه.سر و صدا میکنه.میرن ۵دقه بعد با مامانشون میان میگه شرمن ...

بگو عه ما یکم پیش نهار خوردیم دیر اومدین دفعه بعد بگو نون و ماست نهار داشتیم چند بار بهونه بیار دیگه نمیان

از لحاظ مالی هم یه ۲۰۶ دارن یه خونه محله های پایین دارن ک دادن رهن و اجاره.حس میکنم دیگه واقعا سواست ...

وای خب اینکه وضعش خوبه رسما 🤐😮در حد نیاز به غذا ی شما نیس

وای ولش کن کم محلیش کن

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب من کمک رو دوست دارم اما نه به این شکل

اگر در توانتون هست یه وجهی رو بدید بهشون برای کمک و عذرخواهی کنید بگید با توجه به مسمومیت های غذایی که پیش اومده و میاد نمیتونم مسئولیت قبول کنم و سختمه و اذیت میشم، بچشون مریض بشه میگن معلوم نیست چی داده به خورد بچه و داستان های دیگه

حس شادی باید در درونت باشه 🍕

دوبار در رو باز نکردم اما پسرم کوچیکه ۲سالشه.سر و صدا میکنه.میرن ۵دقه بعد با مامانشون میان میگه شرمن ...

روز قبل تماس بگیر بگو بچهاتون واسه ناهار نفرستین . اگ خیلی پرو باشع میپرسع چرا شما هم بگین به اندازه خودمون غذا پختیم و از حوصلم خارجه 

هر روز صبح یه هفته همین کارو بکن 

متنفرممممممم از ادمای پرو

توهم بهش بگو عزیزم یه نیمرو بذار فکر نکنم خیلی طول بکشه

بعد هر وقت بچه هات خوردن بفرستشون

اگرم بهش برخورد دیگه بچه هاشو نفرستاد هیچ عیبی نداره

همچین آدمی بچه هاشم صدجور رفتار بد یاد بچت میدن، یا یه وقت ممکنه چیزی از خونت بدزدن همون بهتر که نیان. 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️

میگم که بگو منم ناهار نزاشتم حالم خوب نبود 

یکی دوبار رد کنی دفه بعدی نمیاد دیگه 

یه بار آبگوشت داشتم ناهار.دخترش گفت من نمی‌خورم و رفت.۵دقه بعد با مامانش اومد بهم گفت بهش بده خودم خ ...

وای پررو هستن واقعا

گشنه ابگوشت هم میخوره 

سربارت میشن ها

اگه واقعا نیازمند بودن این رفتارش نبود

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
دقیقا بخدا.میخوام به مدیر ساختمان بگم.از یه جهت همسرم میگه زشته اون ک نمیدونه چندبار در هفته میان فک ...

اگهدتو گشنه یه بشقاب هستی پس اونا چین؟ 

میشه با دل های پاکتون برای حاجتم و خواسته ی مهمم و رفع مشکلاتم صلوات بفرستین؟ ✨🪽🩵🐦🕊️