2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم از همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1301 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نشد. نميتونم. شما راهی داری؟ منظورتون مهریه و ایناس؟

قبلش حرف بزن بگو اگ پایبند زندگیمون باشی همه جوره با دلت راه میام ولی اگ نباشی منم فقط یه سایه میشم تو ابین زندگی و بعدش پول خرج خودت کن واس چهره و لباست و ب خودت حسابی برس و بهترینا رو واسه خودت بخر و با بچت برو بیرون خوش بگذورن و با مردای دیگه مقایسش کن و سگ محلش کن

قبلش حرف بزن بگو اگ پایبند زندگیمون باشی همه جوره با دلت راه میام ولی اگ نباشی منم فقط یه سایه میشم ...

صد دفعه اینارو گفتم هرکاری کردم نشد تقی به توق میخوره میره😔گوشیش همیشه رمز داشته همیشه ها یبار دستم نگرفتم گوشیشو مچشو ولی یبار خوب گرفتم انگشتشو گذاشتم بازش کردم و دیدم هرآنچه که نباید میدیدم

خدا یار باشد😍😍
نظراتتون رو بگید میخونم. از یه طرفی میگم صبر کنم ولی خیلی وقیح شده روم وایمیسته میگه میخام ص یغه کنم

اول حسابی پول جمع کن ازش پول بگیر کارکن بعد جداشو 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
اول حسابی پول جمع کن ازش پول بگیر کارکن بعد جداشو

کارم سخته بچم وابستس مدرسه های غیر دولتی میتونم درس بدم اونم کم میدن. سواد ریاضی خیلی بالایی دارم. منظور نیمه وقت کار میتونم انجام بدم 

خدا یار باشد😍😍