2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم از همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نشد. نميتونم. شما راهی داری؟ منظورتون مهریه و ایناس؟

قبلش حرف بزن بگو اگ پایبند زندگیمون باشی همه جوره با دلت راه میام ولی اگ نباشی منم فقط یه سایه میشم تو ابین زندگی و بعدش پول خرج خودت کن واس چهره و لباست و ب خودت حسابی برس و بهترینا رو واسه خودت بخر و با بچت برو بیرون خوش بگذورن و با مردای دیگه مقایسش کن و سگ محلش کن

قبلش حرف بزن بگو اگ پایبند زندگیمون باشی همه جوره با دلت راه میام ولی اگ نباشی منم فقط یه سایه میشم ...

صد دفعه اینارو گفتم هرکاری کردم نشد تقی به توق میخوره میره😔گوشیش همیشه رمز داشته همیشه ها یبار دستم نگرفتم گوشیشو مچشو ولی یبار خوب گرفتم انگشتشو گذاشتم بازش کردم و دیدم هرآنچه که نباید میدیدم

خدا یار باشد😍😍
نظراتتون رو بگید میخونم. از یه طرفی میگم صبر کنم ولی خیلی وقیح شده روم وایمیسته میگه میخام ص یغه کنم

اول حسابی پول جمع کن ازش پول بگیر کارکن بعد جداشو 

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
اول حسابی پول جمع کن ازش پول بگیر کارکن بعد جداشو

کارم سخته بچم وابستس مدرسه های غیر دولتی میتونم درس بدم اونم کم میدن. سواد ریاضی خیلی بالایی دارم. منظور نیمه وقت کار میتونم انجام بدم 

خدا یار باشد😍😍