2777
2789
عنوان

بیایید یکم سیاست یادم بدید مادرشوهرم داره منو دق مرگ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 75 پست
بنظرم خیلی باید با همچنین آدمی که خودخواهه مثل خودش در نظرش نگیری برخورد کرد؛بهش بگو نداریم از کجا ب ...

ساعت ۸ برمیگرده همین حرفارو بهش میزنم ی کاری میکنم بترسه میگم اگه بدی نه من نه تو طلاقمو میگیرم

..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین کسی منو نمیفهمه اونا اصلا شوهرمو نمیخوان هربارم کاراشونو بهش یادآوری میکنم ولی انگار آلزایمر دا ...

چقدر این حس بده که یه خانواده برا بچه اش چیزی نخواد

خداوند جبران کنه براشون ان شاالله که اینطور احساس بی کسی و بی خانوادگی به بچه خودشون ندن

ارتباطتو کم کن به نظرم و رسمی رفتار کن باهاشون

رفت و آمدمو کم کردم واسه همین داره میسوزه اینکارارو میکنه شوهرم بیاد ی دعوا حسابی میکنم میگم طلاقمو میگیرم یکم عقلش بیاد سر جاش

..
هر چی بهش پیام میدم میخواد منو حرص بده میگه خب مادرمه گناه داره به نظرت منطقیه مادرم گشنه بمونه ما ب ...

بگوبنظرت منطقیه کسی که پول نداشته بره ماشین شارژی بخره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
چقدر این حس بده که یه خانواده برا بچه اش چیزی نخوادخداوند جبران کنه براشون ان شاالله که اینطور احساس ...

خیلی بی رحمن اینا من تاحالا هیچ خانواده ای رو غیر از اینا ندیدم که بچش رو نخواد و بد بچشو بخواد

..
رفت و آمدمو کم کردم واسه همین داره میسوزه اینکارارو میکنه شوهرم بیاد ی دعوا حسابی میکنم میگم طلاقمو ...

نه اون زن هم همینو میخواد ک دعوا راه بیوفته اعصابت خورد شه 10تومن رو پرت کن پیشش بگو لطفا برا ما دیگه خودتون ب زحمت ننداز ک گشنت بمونی 

برگرده خونه تهدیدش میکنم حالشو میگیرم ولی میترسم به من نگه پولو بده بهش

پولو بزن به حساب دخترت خیالت راحت کن 

بگو اصلا ما پول نداریم همش پیش شوهرت بگو نداریم که بره به اونم بگه نداریم

نه اون زن هم همینو میخواد ک دعوا راه بیوفته اعصابت خورد شه 10تومن رو پرت کن پیشش بگو لطفا برا ما دیگ ...

اصلا نمیخوام پولو بدم بهش اصلا 

چون پول طلاهای دخترمه گناه داره

..
پولو بزن به حساب دخترت خیالت راحت کن بگو اصلا ما پول نداریم همش پیش شوهرت بگو نداریم که بره به اونم ...

پول تو کارت خودشه چجوری بزنم به کارت خودم یا دخترم 

..
اگه پول طلاهای دخترم نبود انقدر نمیسوختم

خب پس مال دخترتن ؛بگو تو که پول نداری

راضی هستی پول دخترت طفل معصوم بگیری بدی به اونا

واقعا پولا حلالن؟

چرا از دخترش قرض نمیگیره؟خوب جان فشانی میکنه براش

نمیتونن دست قرض بدن