میخواستیم ماشین بخریم من و دخترم طلاهامونو فروختیم بعد یکم پول نیاز داشتیم به مادرشوهرم گفتیم قرض بده نداد گفت شما پول پس نمیدید در حالی که واسه دختر خواهرشوهرم ی هفته بعد از اینکه ما بهش گفتیم ماشین شارژی خرید به عنوان کادو بعد الان فهمیده من بقیه ی طلاهای دخترمم فروختم ۱۰ تومن مونده بود برامون من گفتم بریم واسه دخترم گوشواره بخریم حداقل گوشواره داشته باشه چون هیچی برامون نموند جوری رفتار میکنه که پول نداره و همش به شوهرم زنگ میزنه و اه و ناله میکنه میگه گشنمه غذا ندارم تا شوهرم اون ۱۰ تومن رو بده بهش ولی خیلی پولداره فقط به کسی نمیگه شوهرمم باور کرده میگه بدیم بهش بعدا واسه دخترمون گوشواره میخریم منم زورم میاد چون اون موقع که لازم داشتیم نداد بهمون الان از ما پول میخواد کسی که پول نداره نمیره واسه نوه اش ماشین شارژی بخره یکی از دخترای من ۱۷ ساله یکیشون ۱۱ سال تاحالا هیچی براشون نخریده هیچی الان فقط میخواد اون ۱۰ تومنو از شوهرم بگیره که حال منو بگیره بهم بگید چه جوری رفتار کنم شوهرم بهش نده میترسم نزدکی بهش بده و به من نگه نمیدونم چیکار کنم حالا ۱۰ تومن هیچی نیست ولی آدم میسوزه این رفتارو داره
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉