2777
2789
عنوان

بیایید یکم سیاست یادم بدید مادرشوهرم داره منو دق مرگ میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 75 پست
به نظرم با شوهرت صحبت کن بگو بچه مارو ادم حساب نمیکنن و این هرجارو برا اون کرده برا ما زورش میاد یکم ...

هر چی بهش پیام میدم میخواد منو حرص بده میگه خب مادرمه گناه داره به نظرت منطقیه مادرم گشنه بمونه ما برای دخترمون طلا بخریم

..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا دزدکی عزیزممگه نمیگی از اضافه های طلاهای تو دخترت ۱۰ تومن مونده؟زودتر دست بجنبن تا شوهرت برباد ن ...

حالا خوبه پول طلاهای دخترمه 

میگه منطقیه مادرم گشنه بمونه من برم طلا بخرم منم هر چی بهش میگم آذم گشنه ۱۰ تومن پول کادو نمیده نمیفهمه

..
بگو مگه ما بچه ایم مسخرمون میکنه

ببین کسی منو نمیفهمه 

اونا اصلا شوهرمو نمیخوان هربارم کاراشونو بهش یادآوری میکنم ولی انگار آلزایمر داره اصلا یادش نمیمونه

..
من که نمیدم شوهرم میخواد بده من با اینکه کلی دعوا کردم بازم حرف گوش نمیده میگه گناه داره دارم سکته م ...

بنظرم خیلی باید با همچنین آدمی که خودخواهه مثل خودش در نظرش نگیری برخورد کرد؛بهش بگو نداریم از کجا بیاریم بدیم به مادرت

بگو  داشتنش برا کس دیگه ایه نداشتنش برای ماست

برا چیشه مادرش؟

مگه حقوق نداره؟

بگو تو میخوای از حق. من و بچه ام بگیری بدی به کسی که به ما رحم نکرد رفت چیزی که واجب نبود رو خرید برای دختر خودش

بگو اون به ما گفت شما پس نمیدین منم به همچنین آدمی چطور اعتماد کنم که به بچه خودش رحم نکرد

چطور برای اونا داره موقع شما گدا میشه یعنی شما خیلی دارین...

توجیه اش کن

حالا خوبه پول طلاهای دخترمه میگه منطقیه مادرم گشنه بمونه من برم طلا بخرم منم هر چی بهش میگم آذم گشنه ...

ببین من جاتو بودم بازبون خوش با زبون ناخوش با جیغ وداد با قایمکی.

باهرروشی رو پیش میگرفتم که اون پولو برابچم گوشواره بگیرم