2777
2789
عنوان

بعد از مدت ها برگشتم نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 71 پست

خوش اومدین 

من اوام 

انشاالله یه روز منم مهاجرت میکنم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خوشبحالت کاش توفیق پیدا کنم منم 😬🥲منم ی کشوری مدنظرمه

امیدوارم به خواسته ی دلت برسی 

ولی بعد از چند سال به این نتیجه میرسی انقدرا هم تو کیفیت زندگیت اثر نمیذاره ، اونقدری که از دور بنظر میرسه متفاوت نیست 

بهرحال امیدوارم همونجا که دوس داری بری به زودی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو اسلو بیشتره ولی در کل نه خیلی ، کلا کشور کم جمعیتیه و جمعیت مهاجر زیاد نیست ولی چندتا دوست ایرانی ...

عالیه 

کلا کشوریه که خیلی سخت مهاجر میپذیره 

موفق باشی عزیزم❤

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چو ایران نباشد تن من مباد 🇮🇷❤
امیدوارم به خواسته ی دلت برسی ولی بعد از چند سال به این نتیجه میرسی انقدرا هم تو کیفیت زندگیت اثر نم ...

خیلی ممنون انشالله

نمیدونی قدر بدون ما داخل زندان زندگی میکنیم انگار قوانینی هست که مارو تبدیل به برده کرده

دلم به یاد تو هم صحبت رقیبان استوگرنه با همه غیر از تو دشمن است هنوز

خیلی ممنون انشاللهنمیدونی قدر بدون ما داخل زندان زندگی میکنیم انگار قوانینی هست که مارو تبدیل به برد ...

برات بهترینا رو ارزو میکنم ، امیدوارم مسیر مهاجرت برات خوب و راحت بگذره

شما همونی بودی که پستای مذهبی میذاشتی؟ برنامه ی غذایی داشتی و میگفتی هر روز به نیت یه امام غذا بپزین؟

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

شما همونی بودی که پستای مذهبی میذاشتی؟ برنامه ی غذایی داشتی و میگفتی هر روز به نیت یه امام غذا بپزین ...

تو همه زمینه ها برنامه میذاشتم 

درس و تربیت فرزند 

و ورزش و …

ولی اره قدیما خیلی مذهبی بودم

تو همه زمینه ها برنامه میذاشتم درس و تربیت فرزند و ورزش و …ولی اره قدیما خیلی مذهبی بودم

الان اونجا اذیت نمیشی؟ یادمه تاپیک زده بودی رفته بودی استانبول خیلی نگران اعتقادات خودت و همیرت و تغییرش بودی

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

الان اونجا اذیت نمیشی؟ یادمه تاپیک زده بودی رفته بودی استانبول خیلی نگران اعتقادات خودت و همیرت و تغ ...

همسرت

الان اونجا اذیت نمیشی؟ یادمه تاپیک زده بودی رفته بودی استانبول خیلی نگران اعتقادات خودت و همیرت و تغ ...

نه عزیزم اینجا رو دوس دارم ، 

زمان هم‌ آدمارو تغییر میده 

الان اونجوری سفت و  سخت نیستم مثه قدیم 

نه عزیزم اینجا رو دوس دارم ، زمان هم‌ آدمارو تغییر میده الان اونجوری سفت و سخت نیستم مثه قدیم

خداروشکر انشالله که موفق باشین و همه چیز بر وفق مرداتون باشه

آخی چقدر کاربریتون قدیمیه خیلی مراقب روح و روانتون تو نی نی سایت جدید باشید،به هیچ عنوان از خوشبختی یا گشت و گزارتون تاپیک نزنید وگرنه قلبتون و تیکه تیکه میکنن و امیدوارم هرجا هستید شاداب و سرحال و خیلی خوشبخت باشیرد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤