2777
2789
عنوان

بعد از مدت ها برگشتم نینی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 859 بازدید | 71 پست
تو همه زمینه ها برنامه میذاشتم درس و تربیت فرزند و ورزش و …ولی اره قدیما خیلی مذهبی بودم

چه جالب منم دارم از نظر مذهبی تغییراتی میکنمو انگار حالم بهتره

اگه گروهی برای پیگیری اهداف میذارین من پایه ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخی چقدر کاربریتون قدیمیه خیلی مراقب روح و روانتون تو نی نی سایت جدید باشید،به هیچ عنوان از خوشبختی ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت 

نه اومدم فقط گروه برنامه ریزی بزنم برا بهبود زندکی مون  

ولی مثه  قدیم نیست 

یادمه اولین باری که تاپیک زدم برا گروه برنامه ریزی سیصد چارصد نفر تو گروه تلگراممون عضو شدن 

چه جالب منم دارم از نظر مذهبی تغییراتی میکنمو انگار حالم بهترهاگه گروهی برای پیگیری اهداف میذارین من ...

من خودم برام سخته الان مدیریت گروه 

تاپیک زدم اکه کسی داوطلبه گروه برنه مدیریت کنه منم همکاری میکنم

ولی هیچکی داوطلب نیست انگار 

مثه قدیم نیست  

من خودم برام سخته الان مدیریت گروه تاپیک زدم اکه کسی داوطلبه گروه برنه مدیریت کنه منم همکاری میکنمول ...

نه متاسفانه توجه به رشد فکری و فردی تقریبا از بین رفته.اصلا من سرهمین تغییررشته دادم

ولی یه اهدافی دارم که میدونم گروهی بهتر میتونم منج کنم

نه متاسفانه توجه به رشد فکری و فردی تقریبا از بین رفته.اصلا من سرهمین تغییررشته دادمولی یه اهدافی دا ...

خیلی ناراحت کنندست 😔

من اگه تا چند روز دیگه کسی داوطلب نشد شایدم خودم گروه برنم 

به شمام خبر میدم 

ممنون ویزای کار سخته گرفتنش؟و اینکه شرایط اونور چطوره؟

من ندیدم کسی تونسته باشه از ایران برا نروژ مستقیم ویزای کار بگبره، بجز برا تحصیل  دکترا، چون دکترا اینجا کار محسوب میشه و حقوق داره و برا تحصیل دوره ی دکترا، ویزای کار میدن. 

خیلیا هم برا مستر میان و بعدش کار میگیرن 

مطالعات رسانه ولی تغییر رشته دادم روانشناسی میخونم هم به خودم کمک کنم هم بازار کار داره البته میخوام ...

چقد عالی 

روانشناسی خیلی قشنگه و کاربردی 

منم دارم تو حوزه روانپزشکی کار میکنم 

مثه ابران نیست که فقط دارو درمانی باشه 

دوره های تراپی و … هم بابد بگذرونیم 

چقد عالی روانشناسی خیلی قشنگه و کاربردی منم دارم تو حوزه روانپزشکی کار میکنم مثه ابران نیست که فقط د ...

خوشحالم حوزه درسیمون بهم نزدیکه اینطوری بهتر میتونیم هدفامونو جلو ببریم. ممنون میشم گروه زدین خبرم کنید