دقیقا همونجا که حس میکردم به ارزوم رسیدم ورق برگشت و خورد تو صورتم
هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
تو اولش یک تومن یا دو تومن بیار اره همون مداد و تراشو اینا هم ازین مدلای خوشگل دلبر هم ساده از کم شروع کن قیمت بگیر از کل فروشی ها همه جا قیمت بگیر بعد هم توکل بخدا کن فقط خدا ....چشمت به بنده نباشه هر روز صبح بگو خدایا روزی امروزم از تو میخام
تو قرآن گفته هرجا مسلمانی مظلوم واقع بشه باید کمکش کنیم واجبه الان ولی امت اسلام خواب که چه عرض کنم سیب زمینی تشریف دارت اعراب خب این امتحانه که بیدار بشن دیگه
عزیزم گوشی که اصلا براشون نخر از درس و مشق جامی مونن نمی تونی ازشون بگیری، هدفون هم من برای بچه هام از با سلام خریدم خیلی قیمتش مناسب مثلا بیرون ۴۰۰ بود فکر کنم من ۱۷۰ خریدم کیفیت هم عالی الان کنارم عکسش رو می زارم بگرد پیدا کن بخر براشون