2777
2789
هرکسی صلاحیت داشته باشه تو بحث تعهد و خیانت نظر بده مطمئن باش شما نیستی!!!

آها بعدش شما فکر کردی که هستی که دیگران قضاوت میکنی سعی میکنی نسخه خودتو واسه همه بپیچی‌ بعدش ما که زندگی واقعی خودت خبر نداریم ممکنه خودت هم یکی مثل نامزد اسی باشی انتظار بخشش نداشته باش یا یه مورد مشابه برات پیش بیاد پس اونوقت نگو وای چرا اینجوری شد چیکار کنم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تنها گناه غیر قابل بخشش بنظرم خیانته 

یعنی طرف داعشی هم باشه توبه کنه میشه بخشید ولی خیانت رو نه چون واقعا روح و قلب طرف مقابل رو نابود میکنه جوری که هیچ وقت خوب نمیشه همیشه یه اثری باقی میمونه ازش

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

دلش براش سوخت؟😂

واای خدایا چقدر دخترهای جوون ساده ان😂🤦‍♀️

این یه هفته خوابیده تو دایرکت طرف ، قربون صدقه بالا تاپایین قد و بالاش رفته تا یه روز باهاش دیت کنه ، حالا میخواد تو رو خر کنه میگه اون داغون بوده من باهاش رفتم بیرون ناراحت نباشه که تو دلت خنک شه که از اون بهتری و کار خودش رو موجه کنه ،

تو رو خدا انقدر ساده نباشید😂

💍🩷
آها بعدش شما فکر کردی که هستی که دیگران قضاوت میکنی سعی میکنی نسخه خودتو واسه همه بپیچی‌ بعدش ما که ...

خدانکنه من عین امثال شما بشم بلا به دور 

خجالت بکش حیا هم خوب چیزیه 

همه سایت به خیانتت اگاهه 

من بودم تعلیق میکردم میرفتم 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

آره دلمون به خیانتش خوشه دلمون به هول بازیاش خوشه😂عزیزم از شانس دوباره دادن به یکی فوقش از صدنفر یک ...

گلم من فقط نظرم گفتم هر کسی لیاقت یک بار بخشش رو داره چون ممکنه برای همه پیش بیاد ولی اگه تکرار شد یعنی از اعتماد اون آدم و شانس دوباره سواستفاده کرده 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

آها بعدش شما فکر کردی که هستی که دیگران قضاوت میکنی سعی میکنی نسخه خودتو واسه همه بپیچی‌ بعدش ما که ...

دیروز هم گفتم کسی که تو بیوش زده متاهل و همش دنبال اکسمه نکسه و کنار متاهل بودن نوشته کاش کنارم بودی که معلومه واسه اکسش نوشته، جاش اصلا تو سایت نیس

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

خدانکنه من عین امثال شما بشم بلا به دور خجالت بکش حیا هم خوب چیزیه همه سایت به خیانتت اگاهه من بودم ...

Only god can judge her😂 

God😳:

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نه دختره بهش پیشنهاد داده تو هیئت دیدتش محرم

ول کن اسی دختر پیشنهاد‌ داده چیه

خود نامزدت رفته مثل چی افتاده دنبالش😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
نه اون خجالتیه کلا شخصیت ضد اجتماع دارهدختره خودش بهم گفت اره از جانب من بوده

داری خودتو گول میزنی 

به نظرت لیاقتت یه ادم خیانت کاره؟ 

اگه جوابت به این سوال مثبت بود پس خلایق هرچه لایق 

اگه هم منفی بود حذفش کن

گلم من فقط نظرم گفتم هر کسی لیاقت یک بار بخشش رو داره چون ممکنه برای همه پیش بیاد ولی اگه تکرار شد ی ...

بله عزیزم حرف توام از یه جهت هایی درسته

بالاخره بستگی به ادمش دارع