2777
2789
عنوان

چیکار کنم بسوزهه

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 20 پست
نه خیر. کارت بچگونست.وقتی چی چی جون یک پسری رو فالو داره، یعنی اون پسر اصلا پسر جدی و مناسبی نیست. چ ...

خب پیجش پابلیکه 30 کا فالوور داره  دختر اینا خیلی تو پیجش هست یکی دوتا نیستن بعد شما خودتون یکی رو ببین که واسه پارتنرتون کامنت گذاشته بابالی جون و فالوشم دارم نمیری بپرسی این کیه

اصلا به خاطر همین شغلشه که خیلی از دخترا رو فالو داره

خب من تو پیجم فقط دوستای خودم هستن  فامیل اینا  پیجمو ندارن دوتا استوری که معلوم باشه با یه پسر ه دیگه جایی هستی چرا ارزشمو بیاره  پایین 

ولی واقعا اونی که این وسط مقصره اونه نه من

خب پیجش پابلیکه 30 کا فالوور داره دختر اینا خیلی تو پیجش هست یکی دوتا نیستن بعد شما خودتون یکی رو ب ...

پیجش پابلیکه دیگه نگرانیت چیه😐 نمیتونی ملت رو کنترل کنی که کی کامنت بزاره کی نزاره

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اخه این دختره رو خودشم فالو داشت و کلا کامنتاش خیلی یه طوری بود

من که میگم همچین آدمی لیاقتت رو نداره. تو هنوز جوونی و سنی نداری. واقعا حیفه درگیر چنین چیزای مسخره ای بشی.

منم جای خواهرت، ولش کن، تمرکزت رو بزار روی خودت برو دانشگاه. مطمئن باش افراد خیلی بهتری رو اونجا میبینی. 

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

من که میگم همچین آدمی لیاقتت رو نداره. تو هنوز جوونی و سنی نداری. واقعا حیفه درگیر چنین چیزای مسخره ...

نمیخوام فکر کنه الان نشستم یه گوشه دارم براش گریه میکنم باید یه کاری بکنم 

پسر که زیاد هست ولی من اینو دوست داشتم