2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا چند حجم داره که خودت باید انتخاب کنی

والا از روبیکا ک میزنم هر قسمت رو حدود۸۰۰مگابایت میاره فیلم ترکیم مااشلاه هزار قسمت هست باید ۲۰۰گیگ اینا حجم بدی تا نگا کنی همشو

من از پارافیلم میبینم نیاز ب دانلود کردن نداره و تو هر حجم و کیفیتی ک بخای میتونی ببینی سریالش اگه ق ...

من کلا فیلم ترکیع میبنم میخای معرفی کنم چن تاشو؟اون پارا فیلم فیلمای ترکی  هم میذارن

من کلا فیلم ترکیع میبنم میخای معرفی کنم چن تاشو؟اون پارا فیلم فیلمای ترکی هم میذارن

آره اکثر فیلم سریالای ایرانی و خارجی میزارن 

اره معرفی کنی، سریالی ک داستانش قشنگ باشه و خسته کننده نباشه

آره اکثر فیلم سریالای ایرانی و خارجی میزارن اره معرفی کنی، سریالی ک داستانش قشنگ باشه و خسته کننده ن ...

پارا فیلم رو از کجا دانلود کنم اپلیکیشنه؟؟

فیلم عشق تجملاتی خوبه ب نظرم هم عاشقونس هم کمدین عشق حرف حالیش نمیشه خوبه عشق سیاه خیلی خوبه ولی خیلی غمگینه عشق اجاره ای خوبه غشق ممنون خیلی خوبه 

آره اکثر فیلم سریالای ایرانی و خارجی میزارن اره معرفی کنی، سریالی ک داستانش قشنگ باشه و خسته کننده ن ...

پارا فیلم رو از کجا دانلود کنم اپلیکیشنه؟؟

فیلم عشق تجملاتی خوبه ب نظرم هم عاشقونس هم کمدین عشق حرف حالیش نمیشه خوبه عشق سیاه خیلی خوبه ولی خیلی غمگینه عشق اجاره ای خوبه غشق ممنون خیلی خوبه 

پارا فیلم رو از کجا دانلود کنم اپلیکیشنه؟؟فیلم عشق تجملاتی خوبه ب نظرم هم عاشقونس هم کمدین عشق حرف ح ...

بله از گوگل پلی دانلود کنید

چه زیاد بودن😅

ازبین شون اونی که خیلی زیاد قشنگه رو میگی؟

عشق حرف حالیش نمیشه رو دیدم

بله از گوگل پلی دانلود کنیدچه زیاد بودن😅ازبین شون اونی که خیلی زیاد قشنگه رو میگی؟عشق حرف حالیش نمی ...

به نظر من عشق تجملاتی خیلی خوبه ینی تا حدی من دوسش داشتم ک بعد تموم شدنش رسما افسرده شدم😂

بله از گوگل پلی دانلود کنیدچه زیاد بودن😅ازبین شون اونی که خیلی زیاد قشنگه رو میگی؟عشق حرف حالیش نمی ...

به نظر من عشق تجملاتی خیلی خوبه ینی تا حدی من دوسش داشتم ک بعد تموم شدنش رسما افسرده شدم😂

عزیزم من تازه وارد نی نی سایت شدم زیاد سر در نمیارم از کجا تاپیک بقیه رو ببنم ؟مثلا الان شما تاپبک منو ک جواب‌ میدید و از اینجا در میایین باز چطوری تاپیک منو پیدا میکنی؟