یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من حتی یبار بخاطر چاقی میخواستم بمیرم تاپیک مخمر ابجو رو بخون
بزار الان میام برات مینویسم کارایی ک برا چاق شدن کردم این پیاممو لایک کن تاپیکتو گم نکنم چندتا کاردارم انجام بدم میام برات مینویسم
اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋 وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨ من یه دختر آزاده ام🙋🏻♀️ / 🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
اول از همه اگه اشتها نداری برا اشتهات اینارو از داروخونه بگیر
شربت سیپروهیتادین راسیپ و قرص زینک پلاس ۱۰ مارک یورویتال اینارو برا اشتها دکتر تغذیه برام نوشت بعدم گف بیست روز بعد بیا ک برنامه بهت بدم تو اون بیست روز اینا قشنگ اشتهامو زیاد کردن شربت سیپرو یکم خواب اوره روزای اول براهمین شبا ساعتای هشت و نیم نه قبل شامت بخور چون خوابت میبره بعد ی مدت بهش عادت میکنی سالمم هست چیز مضری نیس قرصشو اصلا نگیری خیلی خواب اورتره من پیشنهاد نمیدم
برنامه مانکن رو نصب کن روزانه باید بین ۲۰۰۰تا ۳۰۰۰کالری وارد بدنت کنی اینجوری موفق میشی تو مدت زمان کمی وزن خوبی اضافه کنی
این پایین لیست غذاهای پرکالری رو بهت میگم ک بدونی چیا خوبن البته تو برنامه مانکن هم میتونی نگا کنی ولی اینارو معمولا دکتر تو رژیم غذایی برامن نوشته بود
خورشت فسنجان خورشت قیمه با سیب زمینی (خیلی چاق کنندس) ته چین مرغ کوکو سیب زمینی حلوا شله زرد آش رشته عدس پلو با گوشت(بدون گوشتش هم کالری کمی نداره) خوراک لوبیا نان روغنی کاچی سیب زمینی سرخ کرده ماست پرچرب شیر پرچرب ماکارونی با گوشت کره بادام زمینی سوسیس کالباس سرخ شده برنج پرچرب پیتزا مربا شیره انگور نون بربری استامبولی چلوگوشت بورانی اسفناج سمبوسه گوشت یا سیب زمینی
هنوزم خیلی چیزا بود ولی اینارو یادمه رژیمی من گرفتم اینا نبود اگه طبق رژیم من پیش بری بهت قول میدم ی ماهه هفت کیلویی اضافه کنی البته خیلی سخته من کارم ی ماه فقط غذا خوردن بود وزن خیلی خوبی هم اضافه کردم حتی بیشتر از هفت کیلو..برامنی ک چاق شدن ی رویا شده بود
این چیزایی میگم رو باید تهیه کنی،واقعیتش رژیمی ک دکتر برامن نوشت جواب داد ولی هزینه بر بود خواسی پیداش میکنم عکسشو برات میزارم ولی هم سخت بود و هم جواب انچنانی من ازش نگرفتم این رژیمب ک خودم گرفتم ن زیاد هزینه بر بود نیاز بود هرروز چیزی بخرم و هم پرکالری بود
تنها چیزی ک هزینه کردم همون قرصا بود
یکی پودر جوانه گندم گرفتم ک عکسشو برات میذارم کارتونی هست یکی آبمیوه مارک مجتبی یکی هم پودر گین اپ کودکان من طعم کاکائو گرفتم طعمای زیادی داره داروخونه باید بگیری ی مکمل تقویتیه هر پیمانش ۲۵۰تقریبا کالری داره
خودتو باید شرطی کنی ببین رژیم من این شکلی بود
حتما باید روزی چهارتا بشقاب پر برنج بخوری(که تقریبا هربشقابی میشد ۲۰تا قاشق غذاخوری) هربشقابی میشه ۵۰۰کالری این درنهایت میشه ۲۰۰۰کالری
روزی دوتا بشقاب پر سیب زمینی سرخ کرده میخوردم هربشقاب میشد ۵۰۰کالری در جمع میشد ۱۰۰۰ کالری
درکناراون بشقاب برنجا بعضیاشو خورشت هم مبخوردم بیشتر خورشت قیمه میخوردم یا فسنجون ک کالری بالایی داشت
بعد هر وعده غذایی ک میخوردم ی لیوان ابمیوه مجتبی + ی قاشق پودر جوانه گندم
بعد ی ربع یا بیست دیقه ک شکمم جا بازمیکرد باز ی لیوان ابمیوه مجتبی + ی پیمانه از پودر گین اپ گودکان (از این پودر روزی دوتا پیمانه بیشتر استفاده نکن)
بعد من اون وسط مسطا روزی دوتا قاشق مربا هم مبخوردم ی قاشق کنجد میخوردم ک این بسته ب بدنت ک اگه جوش میزنی نخور
همراخ تون بشقاب برنجا ماست پرچرب مبخوردم
بعضی وقتا کاچی درست میکردم مبخوردم ک کالری خیلی زیادی داره یا نون روغنی هم کالریش زیاده
این رژیمی بود ک من ی ماه گرفتم و ده کیلو وزن اضافه کردم نه زیاد هزینه بر بود ن مث رژیم دکترم ک واقعا سنگین و سخت بود
من روزانه بالای چهارهزار کالری میخوردم و خیلی زود جواب گرفتم مطمئنم اگه بتونی توهم زود جواب میگیری
ما ادمای لاغر فک میکنیم خیلی غذا میخوریم درصورتی ک ن غذای زیادی میخوریم و ن غذای پرکالری میخوریم
راسی تو مدتی ک داری رژیم میگیری چیپس و پفک و پفیلا و ترشک و لواشک و هله هوله ذو کاملا بزار کنار چون اشتهاتو صفر میکنه و سیری کاذب میاره امیدوارم موفق باشی و اگه جواب گرفتی برام دعا کن
اندی: یه چیزی هست درون تو که اونا نمیتونن بهش برسن یا لمسش کنن،اون ماله توعه !رد : درباره چی صحبت می کنی؟اندی: امید ⭐️🐋 وطنم رها خواهی شد شاد خواهی شد..✨ من یه دختر آزاده ام🙋🏻♀️ / 🌸اتفاقا ناراحت شو،بذار حس غم و دلتنگی و عصبانیت خفه ت کنن،اون آهنگی که غمگینت میکنه چون باهاش خاطره داری رو پونصد بار گوش بده،تمام اتفاقای بدی که بهت آسیب زدنو هرشب قبل خواب مرور کن.برای نبودن یه آدم تو زندگیت که هنوز توی قلبت نمرده غصه بخور،با کله برو توی خطر،توی تمام حسای بد و با سلول سلول بدنت حسشون کن. احساساتتو نادیده نگیر. با تموم وجود زندگیشون کن تا تایم طولانی که باید برای اتفاقای بد بگذرونی بگذره.تا بتونی برای همیشه بپذیریشون و یه نفس راحت بکشی. تا توی ذهنت برات تموم شن یجا.فرارنکن.واسا از حقیقتای تلخ زندگیت و احساساتت کتک بخور.چون اگه نادیدشون بگیری تو ذهنت برات حل نشن،یا یه مدت براشون ناراحت نمونی حسودیشون میشه و دیر یا زود دوباره بهت حمله میکنن و نابودت میکنن،به تازگی روز اول..🌸
اینم پودر جوانه گندمی ک من استفاده میکردم کاملا سالم بدون هیچ افزودنی
بدخور هم نبود با ابمیوه مزه بدی نداشت بعضی پودر جوانه گندما بوی ارد و خمیر میدن و این ن تنها رو صورت بلکه رو کل بدنت تاثیرمیزاره من راضی بودم ازش
درمورد شربت سیپروهیتادین شبا ی قاشق بخور چون خواب اوره بعد ی مدت بهش عادت میکنی دیگه خواب نمیری
قرص زینک پلاس هم روزی ی دونه بخور بعد صبحانت بخور