یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نکنه دخترای اونا بابا لنگ درازن ! یا خودش باید بالای نو قدش باشه ک به این قد بگه فسقلی یا بچم !!!
چ ربطی داشت
منم بهش میگم پسرم ینی واقعا بچمه
از روی احساس میگیم
قد خودش اره خیلی بلنده
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂
چ ربطی داشتمنم بهش میگم پسرم ینی واقعا بچمهاز روی احساس میگیم قد خودش اره خیلی بلنده
ربطش اینه من با تو نبودم !
دوما اینکه .. استارتر میگه با قد ۱۶۸ بهش میگه ریزه ! ریزه به ادم قد کوتاه میگن وگرن قد بلند ک ریزه نمیگن نهایتا لاغر .. و والا ۹۰ درصد خانونا کمتر ازین قد رو دارن . اونکقت چطور با این قد فسقلی هس !!
نکنه دخترای اونا بابا لنگ درازن ! یا خودش باید بالای نو قدش باشه ک به این قد بگه فسقلی یا بچم !!!
فسقلی و بچم ربطی ب قد نداره
هرکسی به آدمی ک دوسش داره ی چیزی یا ی لقبی میده ، یکی میگه فسقلی یکی میگه بچه
فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
ینی شماها به قد بلندا میگید ریزه ؟!! بیخیال بحثی با شماها ندهرم . سرچ کنید ادم ریزه یا بگیرید .. 🖐
نه عزیزم من با حرف شما مخالف نبودم ، اتفاقاً موافقم ولی داشتم این رو میگفتم که بعضیا برای ابراز علاقه از کلمه فسقلی استفاده میکنن
فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همهی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
ربطش اینه من با تو نبودم !دوما اینکه .. استارتر میگه با قد ۱۶۸ بهش میگه ریزه ! ریزه به ادم قد کوتاه ...
خب رو من ریپ زدی 😂
خب هرکسی یع لقبی میده ربطی به قد نداره
اینکه انقد گارد گرفتی متوجه نمیشم
نسبت به کسی ک منو دوست داره ریزه ام
همین
اگ طرف قد ۱۹۰ داره پس خانما با قد ۱۷۰هم ریزه هستن
دانشجو مُعلم👩🏻🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: " اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂