2777
2789
عنوان

خواهرم فکر میکنه من بهش حسودی میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 41 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همش باید درد نداری بابامو بکشم😞

عزیزم ببین من احتمال میدم که به مجرد بودنت یا شاید چیزی داری یا کارایی داری میکنی به اونا حسادت میکنه... 

من خواهرام همه چی داشتن یکیشون که خارج از ایران ساکن بود ولی مدام با منی که مجرد بودم دشمنی داشتن بعدهااااا فهمیدم بخاطر مجرد بودنمه و اینکه راحت میگردم و سفر میرم...

عزیزم ببین من احتمال میدم که به مجرد بودنت یا شاید چیزی داری یا کارایی داری میکنی به اونا حسادت میکن ...

اره ازدواجش از روی عجله بود و علاقه چندانی به شوهرش نداره

اما بخدا من همیشه خوبشو خواستم نمیدونم چرا اینجوری فکر میکنه

چقد عجیبه که یه خواهر به خواهرش حسودی کنه من فک میکنن خواهرا هوای خواهرشونو از خودشونم بیشتر دارن

شما خواهر دارید ؟

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

اره ازدواجش از روی عجله بود و علاقه چندانی به شوهرش ندارهاما بخدا من همیشه خوبشو خواستم نمیدونم چرا ...

اصلا فکر و ذکر اون ذره ای واست مهم نباشه و حالا که فهمیدی اینطوریه حواست باشه از سر دلسوزی باهاش درددل نکنی رازهاتو نفهمه دخالت تو زندگیت نکنه... همینا کافیه دیگه بقیه اش مهم نیست

عزیزم این بساط تو هر خونه ای هست 

ماهم یکی از خواهرام یکم وضعش بهتر از ماست البته بیشتر همسرش اینجوریه مدام دوتایی فکر میکنن اگر مثلا ماشین بخرن ما چشمشون میکنیم ما اومدیم خرید ماشین رو تبریک بگیم شوهرش جوری برخورد کرد که انگار حالا ما حسودیم و چشممون شوره فورا گفت بخدا به هزار قرض و قوله خریدم هنوز روش بدهکارم ماشین خودتونه و... ما آب شدیم که چرا تبریک گفتیم ته دلش میدونم میترسن چشمشون کنیم چون میشناسم اخلاقشونو

خب چی بهش گفتی ...اگه بی زبون باشی و از خودت دفاع نکنی ک حقته .‌.من باشم جوری رفتار میکنم ک بشینن سر ...

عزیزم چی میگفتم؟اگه چیزی میگفتم فکر میکردن واقعا حسودم🥺

اره دوتا خواهر دارم ولی هوای همو داریم همه جوره

اوهوم ، ما هم همینجوری هستیم . انگار یکی هستیم .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )