2777
2789
عنوان

ببینید برا نامزدش چی خریده🙁❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 37 پست

بچه ها اگه صفحمو میخواین 

روبیکام https://rubika.ir/gildacharm1375

اینس تام @maede._.leather

خوشحال میشم به عنوان خانوم به کسب و کارم کمک کنید با کامنتاتون تا دیده بشم🫂

منم دارم پیام میزارم تا بیشتر بازدید بخوره🫀

جواب محبتتون با خدا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وآسه من‌هنوز خواستگاری نیومده ولی تو این ۹ ماه سه تیکه طلا گرفتهیه پابندم دیشب قول داد تا بهمن😍😂

چه رمزی زدی😅😅😅😅 شوهر من داشته باشه خرج میکنه ولی اون دوران سرباز بود🥲🥲🥲

اخی انشالله مشکلتون حل بشه و آقاتون عاقل بشه

ممنون، انشالله شما هم کارت بگیره و پر رونق بشه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
کلا تاپیکاشو دیدم فهمیدم اجاره داده😅

بنده خدا نمیدونست داری تبلیغ میکنی😂😂😂

فکرکرد شوهرتو زیر سوال بردی که چرا برات کیف نخریده

ولی انگاری بد شد😂😂😂

کیفاتم خیلی قشنگه عزیزم🥹

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
بهش بگو بندازه.

اونا انداخت تو صورتم، نگران نباش

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اگه شاسی بلند هم خرید نباید به همسرتون سرد بشید.چون میفهمه اونم به شما سرد میشه رابطه خارج از ازدواج ...

اوکی ولی الان چه ربطی داشت ؟ یه تبلیغو تا کجا بردی

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘