یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم کاملا با حرفت موافقم آفرین آفرین حالا چرا بنظرت حفظ کردن و امتحان دادن انقدر برامون سخته ؟؟؟
بخاطر اجبار و استرسی که همراهشه و عدم علاقه
البته من خودم چون تمرکزم خیلی پایینه و اکثرا درسام تلنبار میشه همین اعصابمو خورد میکنه
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
چه جوری با وجود عدم تمرکز و استرس حواست رو میزاری رو درس و نمره خوب میگیری ؟؟
چیزای که دهنمو درگیر میکنه مینویسم بعد دیگه به هیچی فکر نمیکنم رهنمود درگیر درس میکنم و درس رو انقد میخونم چشم بسته هم قشنگ درسو تکرار میکنم و حتی موقعه خواب باز ذهنم درگیر درس میکنم از خودم سوال میپرسم