2777
2789
عنوان

لطفا بچه هاتونو باکسی تنها نذارید

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 120 پست
اونایی که بچه هاشونو تو کوچه رها میکنن علاوه بر تعرض از دزدیده شد نشون نمیترسن؟؟

چند هفته پیش باز یکی تو تاپیک تعریف میکرد که دخترعموش یه دختربچه ی ۵__۴ ساله چشم رنگی و سفید و بود مامانش خیلی خوش خیاله هرچی میگن حواست به این بچه باشه اصلا انگار نه انگار اونروزم مثل همیشه بچه رفته بود تو خیابون بازی کنه این زن عموه هم کاراشو کرده اشپزیشو کرده تازه یاد بچش افتاده صداش کرده بیا غذا بخور رفته بیرون دیده بچهه نیس پیش خونشونم یه محوطه ی زمین خاکیه اون یکی جاریشو خبر میکنه هرچی میگردن بچه رو پیدا نمیکنن کوچهای اطرافو تا توی زمین خاکیه پیداش میکنن که نشسته و گریه میکنه میارنش خونه که میبینن کار از کار گذشته بچه خونیه دکتر هم میبرن نشون میدن که .... 

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هرچی بیشتر این پستارومیبینم بیشتر یادم میادچقدرتوخانواده مزخرفی بزرگ شدممن چی بگم که موردتعرض برادرم ...

الهی بگردم دورت تو از. همه بیشتر سختی کشیدی 😔😔نمیدونم چی بگم التیام بشه

الهی بگردم دورت تو از. همه بیشتر سختی کشیدی 😔😔نمیدونم چی بگم التیام بشه

هیچوقت التیام نمیشه عزیزدلم هیچوقت خیییلی اذیت شدم خیلی .هیچوقت یادم نمیره پشتموخالی کردن ومن برای فرار از اونجا شوهر کردم هعیییی اسکاربی غیرتی میرسه به خانواده من

دقیقا انتظار دارن صحنه به صحنه اون گندترین خاطرات کلاس پنجممو براشون تعریف کنم

هیچ جوره نمیتونیم درکت کنیم 

فقط امیدوارم بتونی فراموشش کنی همین🫂🩷

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

منم دو نفر هیچوقت از ذهنم پاک نمیشن

یکی ۷سال اینا داشتم پسرعموی بابام وقتی همه جمع باغ بودیم همه ی طرف مشغول بودن این کثافتم به بهانه اینکه کمکم کنه برم بالا درخت ببخشید ببخشید داشت می‌مالید اونجامو منم بچه بودم نمیدونستم چه غلطی میکنه وقتی دو سه بار تکرار کرد فهمیدم داره کار بدی میکنه ،اونموقع اون کثافت ۱۵ ۱۶ ساله بود منم ک ۷ ۶ ساله ،عوضی وقتی بزرگ شدم خواستگارم شد،وای چقد ازش متنفرم الان خداروشکر شهر غریبم اصلا نمیبینمش 

یکیشم دوم دبیرستان اینا بودم پسرعمم تو خواب خِفتم کرد وقتی هیچکس خونه نبودن

بعد اون اتفاقا دیگه من سابق نشدم هرروز افسرده تر 

عزیز دلم متاسفم بابت این تجربه تلخت که مشابه منه ولی خب مادرا قبلا اگاهی نداشتن مجازی الان باعث شده ...

هروقت ازش پرسیدم گف والاما همیشه باپسرا بازی میکردم اخهرهمه ک مثل هم نیسن

منم دو نفر هیچوقت از ذهنم پاک نمیشنیکی ۷سال اینا داشتم پسرعموی بابام وقتی همه جمع باغ بودیم همه ی طر ...

توی یه خونه تنها با پسرعموت بودی!

گروه روبیکا لطفا عضو شید و بمونید کم کم نفرات بیشتر میشن🩷  https://rubika.ir/joing/HFBAGACF0WADJMGMWRDRJEAWJTJRLBTG