2777
2789

من بی نهایت دلم میسوزه برای اون زن بیچاره اش که قراره در اینده با اخلاق این سر کنه

بابام فوت شده

مامانمم که پسر دوسته البته اینجور مواقع ها طرف منه نمیزاره اون پسر عوضیش با حرفاش اذیتم کنهه..

میگف چرا دیشب رفتی نموندی خونه

من دیشب رفتم خونه نامزدم اینا صبح برگشتم

منم گفتم اجازم دست تو نیست که دخالت کنی

گفت میام میزنمت که بدونی اجازت دست کیه

با اینکه شاغله هیچوقت هیچ کاری برام نکرده

کلا فقط اسمش داداشه همین نه حمایتی نه چیزی

چندروز پیشم کل پولاشو داده بود طلا ته حسابش هیچی نبود من پول قرضظ دادم ۱۷ میلیون

البته پس داد یه هفته بعد

ولی یه ادم نمک نشناس عوضیه

خداروشکر جهیزیمم کامیون کامیون اماده نیست...

میشه گف هیچی ندارم

یخچال و لباسشویی ک وظیفه دختره به همسرم گفتم باهم بگیریم چون یه جورایی زندگیشو درامدشو به من مدیونه و میگه همه کاری برات میکنم

تو یه مناطق محروم حال بهم زن هم افتادم وگرنه میرفتم سر یه شغلی یه کاری....

فقط دعا کنید طاقت بیارم و زودتر عروسیمون بشه

راستی بعد این نق زدناش داداشم😤

بهم گفت یه قوطی رانی و یه ویتامین سی تو یخچال بوده کی خورده؟ (چند مدت یکبار با یه باکس پر از این نوشیدنیا برمیگرده خونه گویا دوست دختراش براش گرفتن)

منم الان به همسرم گفتم شب ک اومدی از سرکار یه رانی و یه ویتامین سی برام بیاره...

میخوام بندازم جلوش...

حالم ازش بهم میخوره دیگه

میخوام عین سگ کم محلش کنم بارها قلبمو شکسته

فقط محلش نزار 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط محلش نزار

کلا موقع غذا خوردن هم میاد قلبمو میشکنه انگار ناراحته غذا میخورم

یه ادم حسود بیشعوره

من در بدترین شرابط زندگیمم باشم باورت میشه روش حساب باز نمیکنم؟

خیلیای دیگه میان تو ذهنم جز این بشر...

کلا موقع غذا خوردن هم میاد قلبمو میشکنه انگار ناراحته غذا میخورمیه ادم حسود بیشعورهمن در بدترین شراب ...

عزیزم فقط تحملش کن تا ایشالا زودتر عروسی کنی بری 

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻
داداشته ها غیرت داره ،من داداشم کوچیک بود اصلا هم نمی دونست وکاری بهم نداش دوس داشتم یک داداش غیرتی ...

اینا بهونس

غیرت کجا بوده؟

کسی که غیرت داشته باشه صبح تا شب با دخترا نیست

و دختر باز نیست...

این مودی هست ، دو قطبیه..

یه روز خوبه یه روز بد....

ازش متنفرم با تمام توانم...هیچوقت هیچ حمایتی ازش نداشتم.

پسرها وقتی پدر نیست ی حس بزرگی میگیرن ، همه همینطور هستن ، خودت ناراحت نکن مگه نشنیدی میگن پدر خوبه ...

خیلی ناراحتم بخدا...

من همسرم خیلی خوبه...تایم کاریش زیاده...فقط شبا میتونیم همو بیینیم...

اگه حس بزرگی پدر بودن داره میتونه یکم حمایت مالی کنه بتونم یه یخچال بخرم....که نخوام به همسرم بگم خودمون بخریم...

فقط اسمش داداشه همین...بنظرم یه ادم بی خود خود بزرگ بین و بددهن و دختر بازه...