2777
2789
عنوان

شوهرم چند هفته است میخواد ماشین عوض کنه من نمیذارم جای من بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 61 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چینی کلا کنسلهمن ماشین کارکرده ی ژاپنی و کره ای و آلمانیو به صفر چینی ترجیه میدمهم ایمنی و کیفیت دار ...

من به این چیزها اهمیت نمی‌دم کجا باشه یا کلاس داشته باشه یا نه من فقط ماشین خودمونو دوست دارم چون خیلی بزرگه و راحت و جادار تو مسافت طولانی اصلا خسته نمیشی و امکانات و آپشن های خیلی زیادی داره

برامن ک راحتی خیلی مهمه قطعا همینی ک دارینولی خب نطرات فرق داره

منم همینو میگم ماشین خودمون خیلی راحته و پر از امکانات و آپشن و تو مسافت های طولانی اصلا خسته نمیشیم و جاداره میری مسافرت راحت هرچیزی برمی‌داری 

خب ماشین باید راحت باشه و بزرگ برای خانواده من تو ماشین خودمون خیلی راحتم همه چی جا میشه و تو مسافت ...

عزیزم همه چیز ک لم دادن نیست؟ موتورش برندش سبکی فرمون صدای ماشین قطعات با کیفت تر  

و نقطه مرکزی ماشین بعضی ماشینا دیرتر چپ میکنن تیگو کجا جنسیس کجا جنسیس ک کشتیه خیلی توش راحته تیگو ولی سوار نشدم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
میخواد موتورشم بفروشه موتورش از اون تریل گرون هاست فکر کنم ۶۰۰ تومانی باشه

خو‌به بنظرم 

میزاره شما هم پشت فرمون بشینی؟ 

چون اکثرا که ماشین خارجی گرون میگیرن دلشون نمیاد خانومشون سوار شه! 

فقط یه چیزی خیلی مراقبش باش چون احتمال تور شدنش بالاتر میره 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
خوب دعوا منم با شوهرم اینه میگم ماشین صفر بدیم که خرج نداره ماشین ۱۲ سال کارکرده بیاریم شب و روز خرج ...

نه بابا برند هیوندا پنجاه سال هم زیر پاتون باشه اگه درست رسیدگی بشه آخ نمیگه 

خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
منم با تو موافقم چون دوازده سال عمر چیز کمی نیست واقعا اگه بخریم انگار قدیمی و کهنه هست و زود زود با ...

ماشین خودمون خدایی من عاشقشم بزرگ و جادار میریم مسافرت هرچی دوست دارم برمی‌دارم.خیلی راحته اصلا خسته نمیشی و آپشن ها و امکانات زیاد حتی شارژر بی سیم داره برای شارژ گوشی یا وسیله اما شوهرم قانع نمیشه 

کیفیت جنسیس بهتره ولی فکر کنم هزینه هاش سنگین تر باشه

منم از دوستم که بلده پرسیدم گفت جنسیس باید ماهیانه چند میلیون خرجش کنی ولی خدایی ماشین خودمون جز تعویض روغن تو نزدیک یکسال داشتیم هیچ خرج دیگه نداشته 

برعکس شما من سواری دوست دارم

آخه ماشین خودمون خیلی بزرگ و جاداره میریم مسافرت هرچیزی بخوام برمی‌دارم و تو ماشین جا زیاد و خیلی خیلی راحت اصلا خسته نمیشی و اینکه آپشن و امکانات خیلی زیاد داره 

حتی شارژر بی سیم برای شارژ گوشی داره

این‌قدر آپشن داره هنوز بیشترشان نمی‌دونیم 

ولی جنسیس واسه ۱۲ سال پیشه

باورم نمیشه ماشین چینی رو ترجیح دادی

من چینی باشه یا آمریکایی یا کره ای یا هرچیزی برام مهم نیست مهم راحتی خودم و بچه امه که تو ماشین خودمون کاملآ راحتیم

جادار و راحت و پرامکانات