2777
2789
عه مث ما😂😂

اصن خیلی خوبههه واقعیت ما از همون بچگی باهم بودیم مامانامون هم خبر داشتن مابقی خانواده هم میدونستن ولی ب رو نمیوردن تا دیگ شوهرم از سربازی اومد و عقد کردیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرخالمه از بچگی😅

البته برا ما هنوز بهم نرسیدیم دعا کن برسیم🥺ده سال همو دوس داریم😂🙈قشنگ باهم بزرگ شدیم از۱۵/۱۶سالگی تا الان ک۲۵سالمه اون۲۹ 

خانواده من دارن سختگیری میکنن گفتن نه ولی پیگیره هنوز 🥺

اصن خیلی خوبههه واقعیت ما از همون بچگی باهم بودیم مامانامون هم خبر داشتن مابقی خانواده هم میدونستن و ...

آقا تو چقد منی😐😂😂 دقیقا منم مامانم میدونه خانواده اونم کامل میدونن کلا خیلیا میدونن فقط بابام نمیدونه😂🙈 خواستگاری کرد بابام گفت نه کلا خیلی سختگیره تو همه چیز 🥲

هم میگه زوده هم میگه نه 

منم همیشه باهاش رودرواسی داشتم الانم ک اصن موندم همینجور 

البته برا ما هنوز بهم نرسیدیم دعا کن برسیم🥺ده سال همو دوس داریم😂🙈قشنگ باهم بزرگ شدیم از۱۵/۱۶سالگی ...

انشالله به زودی زود کنار هم باشین

ما خیلی سختی کشیدیم

مام دقیقا همینجور بود سختگیری و این داستانا

عقدمون بهم خورد خانواده هامون قهر کردن

اصن وضع افتضاحی

ما خودمون تلاش کردیم ک به همدیگه رسیدیم

انشالله به زودی زود کنار هم باشینما خیلی سختی کشیدیممام دقیقا همینجور بود سختگیری و این داستاناعقدمو ...

وای منم خیلی میترسم از این ک خانواده ها مشکل بینشون پیش بیاد واقعا شرایط سختی هست.خیلی خوشحالم ک بهم رسیدیم🥺🤍الان راضی هستی از زندگیت؟

توی تولد

البته فامیل بودیم ولی نمی‌دیدیم همدیگرو تا اینکه توی یه تولدی همو دیدیم بعد سالها ،،،،که چند روز بعدش زنگ زدن خونمون واسه خواستگاری

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨