2777
2789
عنوان

کیا دوتا دختر دارن بیاین تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 38 پست
وای بخدا دخدر کنترلش راحت تره تو فامیل و اشناها و دوستا میبینم پسراشون چقد اذیت میکنن چقد حرص میدن پ ...

یه سوال شهرستانی؟

میگم الان تو تهران که ما هستیم، تو پارکا دخترا ولو هستن، سیگار به دست، ببین گفتم ۴۱ سالمه، با یه نگاه آدم معتاد میشناسم.

الان دخترای معتاد وحشتناک زیادن، اونروز به خواهرم میگم، قبلا ملت میترسین داماد معتاد باشه، الان باید از عروس بترسن.

یه بار رفتم پاساژ عقیق تو امام زاده حسن، وااای فروشنده یه دختر به زور ۲۵ ساله بود، به خدا آدم کور هم میفهمید معتاده، صاحب مغازه هم ، اقا از اون بدتر. قشنگ معلوم بود جفتشون معتادن

وای بخدا دخدر کنترلش راحت تره تو فامیل و اشناها و دوستا میبینم پسراشون چقد اذیت میکنن چقد حرص میدن پ ...

ولی بنظرم دختر خیبلی سخته 

الان من خودم بیچاره شدم و عمر و جوونیم رفت 

اینهمه زحمت بکشی دختر بزرگ کنی معلوم نیست بدیش دست کی!! 

خیلی سخته دختر شوهر دادن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین وقتی بچه دوم دنیا میاد تازه میفهمی ی دونه بچه اصلا سختی نداشت..دختر اولتون چن سالشه

کاش اینو یسال پیش یکی بمن میگفت لعنت ب همه اونایی که هی گفتن یکی دیگه بیار تک فرزندی خوب نیست

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
یه سوال شهرستانی؟میگم الان تو تهران که ما هستیم، تو پارکا دخترا ولو هستن، سیگار به دست، ببین گفتم ۴۱ ...

وااای😑😑اره شهرستانم انا اینجا دخترا خیلی خوبن کم پیش میاد اینجور موارد انا برعکس پسرا خیلییی افتضاحن

وای یا خدا چه بد پس ادم کلا بچه نیاره بهتره😑😂

کاش اینو یسال پیش یکی بمن میگفت لعنت ب همه اونایی که هی گفتن یکی دیگه بیار تک فرزندی خوب نیست

ناشکری نکن.

خدا جفتشو برات حفظ کنه.

من جون و بدنم همراهی میکرد، بازم میاوردم، اولاد نعمته .

ببین تو قرآن وقتی از اولاد میگه، نعمت میگه، ثروت میگه.

واقعا اولاد ادم ثروت و ثمره آدمه

ولی بنظرم دختر خیبلی سخته الان من خودم بیچاره شدم و عمر و جوونیم رفت اینهمه زحمت بکشی دختر بزرگ کنی ...

خب بالاخره هم دختر هم پسر نگرانی های خودشونو دارن اما خب من با توجه به اطرافیان خودم حس میکنم پسر داشتن سخت تره

وااای😑😑اره شهرستانم انا اینجا دخترا خیلی خوبن کم پیش میاد اینجور موارد انا برعکس پسرا خیلییی افتضا ...

پس همون تو محیطی هستی که خداروشکر دخترا هنوز ، تو محیط خانواده هستن.

نه متاسفانه تو شهرهای بزرگ، جامعه های شلوغ وضعیت خانمها خیلی بدتر شده.

یه مثال ساده اش گفتم اعتیاد، من نمیگم تو امارا و اخبار رسمی هم دارن میگن، دخانیات و اعتیاد تو خانما خیلی بیشتر شده.

مثلا تو تهران تو مدارس دخترونه، من خیلی شنیدم نوشیدنی های الکی گرفتن، اونم تو دوره های ابتدایی، اینا فاجعه است

ناشکری نکن.خدا جفتشو برات حفظ کنه.من جون و بدنم همراهی میکرد، بازم میاوردم، اولاد نعمته .ببین تو قرآ ...

بنظرمن اینا مذخرفات هزارسال پیش الان نه بچه ها دست گیر پدرومادرن نه مادر بدبخت توان اعصابش داره برا تربیت بزرگ کردن بیش ازدوتا بچه مگه مثل خیلی ها بیمسولیت باشی بچت هروز پاس بدی باین مادربزرگ اون خاله وعمه  که من اصلا نمیتونم اینجوری

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی