2777
2789

بیشتر از یه سال دیگه معلومه واسه سرگمی میخوادش 

مگه اینکه دختره بگه خودمو میکشم و شکایت میکنم چوب تو... یه موقع مجبور شه دختره رو بگیره ولی خب احساسی نیست 

البته اونا که دختر و پسر بچه اند و نه شغل و کار و باری ندارن بحثشون جداست 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
استفاده باید با خوش اومدن باشه نمیشه که خوشت نیاد استفاده کنی

چند سالته؟حتما سنت کمه .بعدا میفهمی استفاده بردن و خوش اومدن دو مبحث جداست اونی که هم خوشش میاد هم رابطه داره میشه عشق دوست داشتن بقیه میشه استفاده کردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استفاده باید با خوش اومدن باشه نمیشه که خوشت نیاد استفاده کنی

کی گفته خوشش نمیاد؟! مردا هیچوقت با زنی که ازش خوششون نمیاد رابطه برقرار نمیکنن منتهی خوش اومدن درجه داره 

حتما که نباید 100 درصد خوشش بیاد اون میشه ازدواج بقیش میشه روابط دیگه

کی گفته خوشش نمیاد؟! مردا هیچوقت با زنی که ازش خوششون نمیاد رابطه برقرار نمیکنن منتهی خوش اومدن درجه ...

خب مثلا فرض کن اوکی باشه دختره

چرا بابد ۱۰۰ درصد خوشش نیاد پسر؟ وقتیم بدونه دختر هدف داره نباید بمونه دیگه

خب مثلا فرض کن اوکی باشه دخترهچرا بابد ۱۰۰ درصد خوشش نیاد پسر؟ وقتیم بدونه دختر هدف داره نباید بمونه ...

یعنی چی؟ صدرصد از نظر کی؟! حتما از نظر اون مرد صدرصد نیست هر چقدرم که خوب باشه دختر

کی گفته خوشش نمیاد؟! مردا هیچوقت با زنی که ازش خوششون نمیاد رابطه برقرار نمیکنن منتهی خوش اومدن درجه ...

هیچ وقت؟؟؟هیچ وقت شامل کسایی هستش که حسشون قوی نیست یا ادم منصفیه یا میدونه چی میخواد یا منطقیه  شامل کسی که میخواد امروزش رو بگذرونه یا خودش رو ارضا کنه نمیشه عزیزم

۲۱سالمهببین چطور تشخیص میشه داد که هم دوست داره هم استفاده؟

کاری نداره گلم سرویس دهیت رو کم کن ببین باز اون ادم سابق هست همونطوری خرج میکنه همونطوری مهربونه اگه دیدی با توجه به خرج و اون کارایی که برات میکنه حتما در قبالش مهمونی رفتن و خونه رفتن و رابطه میخواد بدون این ادم رابطه ای هستش یعنی دنبال خودت  نیست 

میفهمم چی میگیولی میدونه دختر هدفداره وقتی نمیخواد نباید بمونه

عزیزم خیلی ساده فکر میکنی 

اون که مسئول زندگی شما نیست 

لذت داره مونده 

دختر اگه هدف داره خودش باید اون ارتباط رو تموم کنه

هیچ وقت؟؟؟هیچ وقت شامل کسایی هستش که حسشون قوی نیست یا ادم منصفیه یا میدونه چی میخواد یا منطقیه شام ...

متوجه منظورتون نمیشم عزیزم 

ولی یک مرد حتی برای یک شب ارتباط اگه با زنی باشه حتما از اون زن تو یه سطحی (شما بگو 10 درصد و فقط ظاهری) خوشش اومده 

من از نظر عذاب وجدان میگم

ارجاعت میدم به پبام قبلی 

هر آدمی مسئول زندگی خودشه 

مگه گفته من حتما باهات ازدواج میکنم؟اگه گفته نمیکنم یا فعلا برنامه ای ندارم و شما موندی مسئولیتش تماما با شماست

متوجه منظورتون نمیشم عزیزم ولی یک مرد حتی برای یک شب ارتباط اگه با زنی باشه حتما از اون زن تو یه سطح ...

ببین رابطه یه چیز غریضی هستش امار تجاوز رو ببینید از بچه چندساله بگیر تا پیرزن .الان اون کسی که به یه پیرزن تجاوز کرده خوشش نیومده ازاش که تو اون لحظه نتونسته خودش رو نگه داره یا ادم هوسبازی بوده یا مریض.نمیشه گفت براساس منطق طرف رو دوست داشته

ببین رابطه یه چیز غریضی هستش امار تجاوز رو ببینید از بچه چندساله بگیر تا پیرزن .الان اون کسی که به ی ...

عزیزم ما در مورد روابط عادی حرف میزنیم

نه تجاوز 

ایشونم گفت خوش اومدن نه دوست داشتن اینا متفاوتن