2777
2789

خیلی بد غذاعه اصلا غذا نمیخوره از شش ماهگی تا الان وزنش 7کیلو و 200عه

ببرم دکتر بنظرتون؟ 

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰

آره ببرش

وقتی دری بسته می شود در دیگری باز می شود،ولی آنقدر با تاسف به درهای بسته نگاه میکنیم که از درهای باز شده غافل میمانیم!!                                                                                 وینستون چرچیل.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی الان سه ماهه در یه وزن استپ کرده!؟حتما ببر

از شش ماهگی هفت و دوبیست بوده هنوزم هست

ققط یبار شد هفت کیلو الان باز شد هفتو دوبیست

🌱🌱عاشق ماشین207هستم ارزومه یروز بخرمش من فدای خوشگلیش بشم الهیییی🥲🥲🥲🥲🥺🥺🥺🥺😂شمالی دتر😎🥰
دختر تا یکسالگی هشت و دویست بود البته وزن تولدش کم بود دو کیلو غذا رو هرچی بگی امتحان کردم غذا خور ک ...

دکتر تجویز کرد؟ 

پیش چ دکتری بردی؟ 

اطفال یا تغذیه

الان ببری خیلی بهتره، پسر من یک سالگی ۷و۸۰۰ بود! افتضاح بود اون رفلاکس شدید داشت هیچوقتم خوب نشد شما ...

انشالا پسر شمام خوب بشه دختر منم چیزیش نباشع

دخترم از نظر بازیگوشی خوبه فعاله فقط وزنش بالا نمیره

انشالا پسر شمام خوب بشه دختر منم چیزیش نباشعدخترم از نظر بازیگوشی خوبه فعاله فقط وزنش بالا نمیره

ممنون عزیزم،

نه یعنی مشکل رفلاکس و‌معده نداشته باشه حتما با تقویتی و یک سری برنامه های غذایی بهتر میشه ، فقط مثل من از غذا متنفرش نکن بذار هرچی و هرقدر دوست داره بخوره کم کم بهتر میشه، من غذاهای بیمزه و مثلا مقوی درست میکردم و به زووور میریختم تو دهنش که بخوره وزن بگیره نمیتونست بخوره همه رو بالا میورد!! ۵ سالشه هنوز هیچ غذایی خودش نمیخوره باید خودم به زور بهش بدم عادتش شده متاسفانه