2777
2789
عنوان

مدرسه غير انتفاعی🤕💔

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 45 پست
نمیشه مگه بری درخواست تغیررشته بدی اونجا بدون اینکه ازت متحان بگیرن با پارتی قبولت کنن بازم دست اموز ...

وقتی درخواست تغییر رشته بدی چی میشه بدون‌ پارتی؟

شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️‍🩹 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه وقتی اولویت نیاری حتی غیر انتفاعی پول هم بدی اسمتو نمینویسن

خوب من بخاطر یسری مشکلات هفتم و هشتم شهریور ۸ و ۱۰ شدم الانم نهمم نمیدونم چقدر بشم ریاضیم تجربی میارم 

دروس تخصصی امتحان میدی نمره اوردی قبول میشی میری اون رشته ای که میخوای

اگه مثلن برای تجربی علوم نمره آوردی ریاضی نیاوردی چی؟

خوب من بخاطر یسری مشکلات هفتم و هشتم شهریور ۸ و ۱۰ شدم الانم نهمم نمیدونم چقدر بشم ریاضیم تجربی میار ...

ببین تو با خودت فکر کنی تویی که هفتم و هشتم به ای راحتی هشت و ده شدی قطعا توانایی خواندن ریاضی دبیرستان رو نداری 

پس با خودت رو راست باش برو رشته ای که به دردت میخوره 

ببین تو با خودت فکر کنی تویی که هفتم و هشتم به ای راحتی هشت و ده شدی قطعا توانایی خواندن ریاضی دبیرس ...

هشت و ۱۰‌ شدم درست کلی گفتم که مشکل داشتم و از فشار روانی که روم بوده نتونستم اصلن یکم تمرین کنم که این شدم به اینم توجه کن 

امکان ندارد علوم نمره بیاری ریاضی نیاری چون بهم وابسته هستن و برای هدایت تحصیلی نمره هر دوتا درس لحاظ میشه 

اگه نیاری باید شهریور امتحان بدی امتحان شهریور ریسکه چون شهریور تمام مدرسه ها ثبت نام هارو انجام دادن شما بری آزمون رو بدی اولویت هم بیاری دیگه هیچ مدرسه ای ثبت نامت نمیکنه

امکان ندارد علوم نمره بیاری ریاضی نیاری چون بهم وابسته هستن و برای هدایت تحصیلی نمره هر دوتا درس لحا ...

حالا که میبینی من دو ساله علوم نمره بالا آوردم تا الان ولی ریاضی نه حس میکنم تمرین کنم میتونم ریاضی هم

شما پایه چندمی؟

اگر نهم هستی این امتحان رو شهریور میدی اونجا درخواست امتحان مجدد میدی(برای وقتی که تو نمره اوردی و پاس کردی ولی اون نمرات کمه) هر درسیت که نمره اش کمه رو امتحان میدی باید همه رو نمره کافی بیاره اگه اوردی میری نیاوردی هم نمیتونی بری

اگه پایه دهم هستی خرداد یا شهریور شیمی فیزیک ریاضی و زیست دهم تجربی رو امتحان میدی اگه قبول شدی سال بعد میری یازدهم تجربی میشینی

حالا که میبینی من دو ساله علوم نمره بالا آوردم تا الان ولی ریاضی نه حس میکنم تمرین کنم میتونم ریاضی ...

شما که خرداد ماه امتحان میدی از الان بخون نمره بالا بیار خرداد هم نیاوردی شهریور بهت این فرصت رو میدن که مجدد امتحان نهایی بدی 

حالا که میبینی من دو ساله علوم نمره بالا آوردم تا الان ولی ریاضی نه حس میکنم تمرین کنم میتونم ریاضی ...

قطعا میتونی ولی هفتم و هشتم و نهم مهمه من خودم دهمم متوجم چی میگی ولی باید واقعیت رو بدونی و به چیز های دیگه هم فکر کنی 

بعدم باور کن تو رشته های نظری هم نون و آبی نیس

شما پایه چندمی؟اگر نهم هستی این امتحان رو شهریور میدی اونجا درخواست امتحان مجدد میدی(برای وقتی که تو ...

نهمم گفتم که هفتم و هشتم چند شدم 

یعنی باید نمره اونا رو هم جبران‌کنم یا نه گفتن نمره ریاضی باید بالای ۱۳ باشه چیکار کنم یعنی نمیدونم والا

قطعا میتونی ولی هفتم و هشتم و نهم مهمه من خودم دهمم متوجم چی میگی ولی باید واقعیت رو بدونی و به چیز ...

خوب به تجربی علاقه دارم یعنی دنیا به آخر رسیده 

نمیارم ؟

نهمم گفتم که هفتم و هشتم چند شدم یعنی باید نمره اونا رو هم جبران‌کنم یا نه گفتن نمره ریاضی باید بالا ...

اونارو که دیگه نمیشه جبران کرد 

به نظرم تلاشتو بکن این چند ماه باقی مونده ولی به نظر من تجربی و ریاضی الویت نمیاری 🚶🏻‍♀️