2777
2789
فک کنم جای مادرت باشم عزیزم

عزیزم نمیدونم چند سالتونه اما اوپرا جان هم سنشون کم نیست 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اوایل ک ازدواج کردیم دوستای شوهرم ویدیو پ.و‌.ر.ن و کلیپ های کوتاه خیلی براش می‌فرستادن شوهرم هم براشون متقابلا می‌فرستاد انگاری طبق عادت بود(دوستاش همه متاهل هستن)

خب من ناراحت شدم بهش گفتم و اونم دیگه با دوستاش رد و بدل نکرد و گفت نفرستید 

دیگه آلان بعد ۴ سال دیگه ندیدم چیزی 

فیلم سینمایی خارجی نگاه می‌کنیم خیلی صحنه داره اما خب مهم نیست دیگه یک چیز طبیعی هست

حالا اینی که تاپیک زده فک نمیکنم به سن ربطی داشته باشه

منم سن شما رو نپرسیدم

پرسیدم متاهل هستید یا نه

خودتون بحث سن رو پیش کشیدید

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اینی که دوستمون گفت میتونه اختلال جنسی نباشهچرا اولین گزینه میرید سراغ آخرین گزینه موجود؟

فک میکنین مرد متاهل فیلم پ.ورن میبینه برای دعا و نیایش به درگاه خدا؟خیر میبینه برای خود ار.ضاعی...مرد متاهلی که خود ار.ضاعی میکنه از نظر شما نرماله؟

منم سن شما رو نپرسیدمپرسیدم متاهل هستید یا نهخودتون بحث سن رو پیش کشیدید

راستی توی یه تاپیک دیدم نوشته بودین که دیگه شاغل نیستین چرا دیگه ادامه ندادین ؟

کاربر گرامی پست شما غیراخلاقی می باشد👹👹