2777
2789
عنوان

قلب جنین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1624 بازدید | 157 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایست قلبی کرده جنینت ، متاثر شدم خدا بهت صبر بده

جدی 😧 منم شش رفتم دیگه نرفتم 

آخه چرا چند وقتی هست بچه های تو شکم همچین میشن

وای خدا منم همیشه نگرانم پناه بر خدا 🤕

معجزه شکر گزاری...

جدی 😧 منم شش رفتم دیگه نرفتم آخه چرا چند وقتی هست بچه های تو شکم همچین میشنوای خدا منم همیشه نگرانم ...

نگرانم نباش عزیزم انشالا برای شما سالمه

بیا نجنگیده نبازیم...✌
ممکنه بارداری بعدی بازم پیش بیاد؟

هر امکانی هست باید بررسی بشه و برای بارداری بعدی بدون مشورت پزشک اقدام به بارداری نکنی 

ممکنه داروهای تقویتی مولتی ویتامین بخوری کافی باشه

الحمدلله رب العالمین ...

استارتر علائم بارداری هم داشتی؟

حالت تهوع؟حساسیت ودرد سینه ها؟

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
خیییلی سختهبازم باردار شدین؟

خیلی سخت بود بعد از 6 سال یه دختر زیبا و سالم اما هنوز پسرم رو تو خواب میبینم افسرده شدم😢

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن
خیلی سخت بود بعد از 6 سال یه دختر زیبا و سالم اما هنوز پسرم رو تو خواب میبینم افسرده شدم😢

عزیزم خدانگهداره برات میفهمم حستو😭

بیا نجنگیده نبازیم...✌

برو بیمارستان سقط کن حتما بگو از جنین نمونه بردارن و آزمایش کنن اینجوری دلیل سقط مشخص میشه 

اگه خودت مشکل ایمنی انعقادی نداری شوهرت باید آزمایش اسپرم بده مخصوصا دی اف آی اسپرم باید چک بشه

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁