2777
2789
عنوان

پرولاکتینم بالاست لطفا کسی که میتونه کمک کنه راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنج ازمایشگاه چند بود

والا نمیدونم چند بود چون قبلا ۶۲۰ بود یه سقط داشتم دوباره بالا رفت دفعه قبل کاربرگولین خوردم بشدت حالم بد میشد نخوردم دیگه الان خارجی خریدم گفتم زودتر تاثیر بزاره

شما چند بود پرولاکتینت؟

معمولا رنج ازمایشگاه بین 7 تا 30 هست مال من 350 بود دکتر گفت خیلی غیر طبیعیه دیگه رفتم ام ار ای دادم فهمیدم یه ادنوم 1 سانتی دارم الان زیر نظر دکترم هر هفته یدونه کابرگولین میخورم اخرین بار که ازمایش دادم اومده بود رو 7 

الان ماه بعد ام ار ای دارم دکترم گفته باید حداقل اندازه تومور نصف شده باشه ببینیم چی میشه دیگه 

شما حتما ام ار ای برین کدوم شهر هستین

من مجردم بودم ترشح داشتم ولی اصلا اهمیت ندادم

منم مثل شما ولی حتما ام ار ای برین نمیخوام نگرانتون کنما ولی خدایی نکرده این مشکل میتونه به بینایی هم اسیب بزنه جدی بگیرینش

معمولا رنج ازمایشگاه بین 7 تا 30 هست مال من 350 بود دکتر گفت خیلی غیر طبیعیه دیگه رفتم ام ار ای دادم ...

وای آره باید برم من تهرانم

همسرم هی میگه برو ام آر ای ولی ترسیدم برم

واقعا نمیدونم چکار کنم خسته شدم

راهشو بهت گفتم 

یوگا کار کن 

من پرولاکتینم یک میلیون و دویست بود 

آدنوم هیپوفیزم هم بزرگ بود 

کلا ده تا داستینکس هم نخوردم . اونم یکی در میون 

به جاش زندگی رو دایورت کردم و فقط لذت بردم از زندگی 

سریع پرولاکتینم اومد پایین و تموم شد 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan