2777
2789
عنوان

دارم از گرسنگی میمیرم باردارم شما ناهار چی خوردین

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 40 پست

صبحانه نخوردم میان وعده 3عدد شیرینی خشک

الانم چای و تخمه

عوارض بارداری هنوز 😁😁😁

هست گاهی گرسنمه و دلم چیزی نمیخواد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرت ضرر نداره ک اینطور میشم سویا سرخ کردم با رب ولی دلم نمیگیره

ن عزیزم طبیعیه زن حامله خیلی چیزا دلش میخواد از همه چی بدش میاد به جاش میوه های مختلف یا اجیلی چیزی بزار دم دستت کم کم مواد مغذی بدنت حداقل از اینا تامین شه کم کم بهتر میشی یا تو گوگل بزن چندتا چیز جدید ببین اگه بودجشو داری برا خودت درست کن 

گوجه رو نصف کن تو روغن سرخ کن با نون بخور من تو حاملگیم نمیدونم چرا اینو می خوردم تنها چیزی که بهم ح ...

ن من اتفاقا همه چی میخورم هیچم نداشتم نسبت ب غذایی تنفر 

فقط دلم ی چیز خوشمزه میخاد ولی ن وقت ندارم ن حال باید برمم سرکار خیلی هم خستم

تهوع و حالت بد نیست وگرنه تخم مرع نمیتونستی بخوری.تخم مرع خالی توی بارداری عذابه

ن خوبم فقط گرسنمه ولی دلم نمیگیره سویا انگار هیچی دوستندارم ولی گرسنمه

ماکارونی داریم

فکر کن به غذاهایی که دوست داری ببین دلت نمیخواد هیچکدوم رو؟

مرغ سرخ کن،سیب زمینی سرخ کن،یکم سیر توی ماست رنده کن کنار غذات بذار

دلتم نمیکشه درست کن یا دلت میکشه راحت میخوری یا نهایت آروم آروم میخوری که حالت بد نشه

🌸🌸

ن تهوع ندارم خداروشکر هیج نداشتم فقط انگار از معده گرسنمه ولی از گلو تمایل ب خوردن ندارم

خب ببین الان چی میلت میکشه همونو بخور یک پرتقال برداربوکن بزارحالت خوب شه

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷
بارداری بنظرت ضرر داره

من تا نزدیکای ماه 5 واقعا گرسنه بودم گاهی بزور غذا میخوردم بیشتر ی تیکه نان فقط

بعد ک حالت تهوع کمتر شد تقریبا یک ماه پرخور شدم بعدش خیلی نرمال بود

پسرم 4 ماهشه خدا رو شکر سالمه وزن موقع تولدش 3.700بود

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری