2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 56 پست
یبار رفتم ارایشگاه عروسی فامیلشون بود بعد برادر شوهرم سر شوهرم داد میزد که چرا وقتی پول نداری زنتو م ...

اینجور وقتام تو اصلا حرفی به برادره نزن ولی بعدا بگو عزیزم خیلی ناراحتم داداشت درست میگه ها پول نداریم اما اخه اگه نمیرفتمم تو فامیل خب همه میگفتن ببین اینا به عروسشون اهمیت نمیدن خودت که میدونی مردم عقلشون به چشمشونه من الان هر چقد خوب بپوشم و طلا داشته باشم و ارایشگاه برم و خوشگل بشم سربلندی خونواده تو و خودته همه میگن این عروس فلانیه زن فلانیه !!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بد واقعا نمیدونم چرا دخالت میکنن من تو عمرا تو زندگی کسی دخالت نکردم

بخدا من خودم میرم خونش ازش اجازه میگیرم در یخچالش رو باز کنم ! خب من احترام می‌زارم انتظار احترام هم دارم

منم همیشه همینو میگفتم اما بخوای نخوای خودشون رو صاحب خونه زندگیت خواهند دونست ! اینو از یاد نبر

اصلا وابدا به اون دخالتها هیچ اهمیتی نده.هرچی گفتن نشنیده بگیر.اونا همیشه هست.هرکاریم کنی بازم یه حرفی میزنن.اصلا محل نذار وکارخودتو بکن.شوهرتم کم کم ازت یاد میگیره که چیو کجا بگه.