2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم دخالت میکنن😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 56 پست
عشقم منم عین مشکل تو رو داشتم دوسال عقد بودم اما الان بعد ازدواج همچنان دخالت هست که هیچ ! مادرشوهرم ...

مادرشوهرمنم همینطوره حالا بخدا مادرم ۱۰ سال ازدواج کردم حتی یکبار در سطل اشغال هم برنداشته ببینه چی هست چ برسه ب جاهای دیگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هرحرفی بزنی مقصر خودت میشی باید با سیاست رفتارکنی همین ، من اوایل ازدواجم خواهرشوهرم به شدت دخالت میکرد همش با شوهرم جنگ و دعوا داشتیم و عامل تمام دعواهامون اون بود ! اخرشم تصمیم گرفتم به شوهرم هیچی نگم اما جواب اونو خودم بدم ، دو بار که محکم و جدی به خواهره حرفمو گفتم بعدش رعایت کرد الانم گاهی دخالت میکنه ها چون تو ذاتشه انگار اما اهمیت نمیپم کار خودمو میکنم 

اها من نمیگم که شوهرم میگه به خانوادش

خب بهش بگو نیاز نیست اونا از برنامه شما اطلاع داشته باشن دیگه کسی هم دخالت نمی کنه بی احترامی هم نمیشه

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
عشقم منم عین مشکل تو رو داشتم دوسال عقد بودم اما الان بعد ازدواج همچنان دخالت هست که هیچ ! مادرشوهرم ...

چه بد واقعا نمیدونم چرا دخالت میکنن من تو عمرا تو زندگی کسی دخالت نکردم

ببین عزیزم الان ۶ ساله ازدواج کردم یعنی روزی نیست که پشیمون نباشم ازاین که چرا ازاول شوهرمو درک کردم ونخواستم زیاد برام خرج کنه.اگه از اول ازش خواستی وخرج کرد که کرد،اگر نخواستی وبه هردلیلی درکش کردی دیگه تا اخر عمر زندگیتون برات خرج نخواهد کرد حتی اگه میلیاردر بشه.وتومیمونی ویه دنیا حسرت وعقده.

اصلا به شوهرت نگو اختلاف میافته بینتون از شوهرت سرد میشی شوهرت هم از تو سرد میشه اونا را هم دایورت ...

یبار رفتم ارایشگاه عروسی فامیلشون بود بعد برادر شوهرم سر شوهرم داد میزد که چرا وقتی پول نداری زنتو میبری ارایشگا 

خب بازم دخالت توشه مثلا لباس میخرم میگن این چقدر خریدی فلان چقدر گرون

هر وقت اینجوری گفتن بگو وای یادم نیس اصلا مهمه مگه ؟ دیگه خوشمون اومد خریدیم فلانی خودش دوس داشت منظور شوهرت 

مادرشوهرمنم همینطوره حالا بخدا مادرم ۱۰ سال ازدواج کردم حتی یکبار در سطل اشغال هم برنداشته ببینه چی ...

دیگه خسته شدم عزیزم 🥺 اختیار خونه خودمم ندارم نظر میده درباره خونم باب میلش نباشه دکور عوض می‌کنه ! حتی جلو خودم مسخره کرده 🤦🏻‍♀️ 

در صورتی که وسایل خودش ابرو بره!:) 

فقط اومدنش عذابه برام بره دیگه برنگرده😁😂

مقصر خود شوهرامون هستن...

نه مقصر خودمونیم خانواده شوهر من همش دخالت میکردن من به شوهرم میگفتم بینمون اختلاف میافتاد ولی بعد ۵ سال تصمیم گرفتم به شوهرم نگم خودم جواب بدم دیگه لال شدن الان جرات ندارن جیک بزنم میگم به شما چه دلم خاسته مگه من تو کار شما دخالت میکنم