2777
2789
عنوان

بیاین صادقانه بگین نظرتون چیه و بهم میومدیم یا ن😕با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 95 پست

دوباره میذاری عزیزم؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

چه کار خوبی کردی که کات کردی آدم سمی بوده و با موندن باهاش به مرور سرخورده میشدی دختر لیاقتت خیلی بی ...

همین آدم جواب تکستای منو نمی‌داد دیگه آخرین بار 😐

منم باورم نمیشد یکی همچین رفتاری باهام بکنه

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوباره میزاری 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بچه ها یبار دیگه میزارم اگه هستین یه اهمی اوهومی بگین حس میکنم هیچکس نیست 😐

و واقعا دلداری نمیخواما صادقانه بگین

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

اهم😂😂

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

همین آدم جواب تکستای منو نمی‌داد دیگه آخرین بار 😐منم باورم نمیشد یکی همچین رفتاری باهام بکنه

شاید چون فهمیده در حدت نیست رفته پی لیاقتش اتفاقا نمیدونم چه حکمتیه هر چی داغون ترن اعتماد به نفسشونم بیشتره

بچه ها یبار دیگه میزارم اگه هستین یه اهمی اوهومی بگین حس میکنم هیچکس نیست 😐و واقعا دلداری نمیخواما ...

اهوم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

بچه ها یبار دیگه میزارم اگه هستین یه اهمی اوهومی بگین حس میکنم هیچکس نیست 😐و واقعا دلداری نمیخواما ...

اوهوم اهم

این قلب ترک خورده من بند به مو بود، من عاشق "او" بودم و "او" عاشق "او".... 

جدی میگی؟ خودش خودشو تو آینه نگاه می‌کرد میگفت حال میکنی با من دوستیا نه؟ 😐و بنظرم خوب بود ولی خب م ...

من هیچکدومتون رو نمیشناسم و واقعیت رو میگم

درسته شاید ایشونم خوشگل بوده و تو این عکس بد افتاده ولی هرچی باشه نمیشه گفت از تو سرتره چون خودتم واقعا خوشگلی به هرحال خوب شد کات کردی هرچقدرم خوشگل باشه ولی اخلاقش اینجوریه اصلا ارزش نداره

عکس دیگه ازش نداری؟

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی