2777
2789
عنوان

بهم مشاوره قبل از ازدواج بدین 😭😭😭😭ضروریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1883 بازدید | 140 پست

رل؟ 

باز جای شکرش باقیه نامزد رسمی نیستین 

اصلا قبول نکنین 

خیلی سخته براتون 

همون بهتر تاپیک زدی 

کلا خانه مشترک با خانواده همسر کنسله 

بحث روستا نیست 

رل انقدر پررو؟ 

انقدر موقعیت های بهتر بیاد سراغت 

ولش کن

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

من اگه بودم خودم میرفتم سرکار و کمک میکردم جایی که دوست دارم خونه بگیریم

من با سرکار رفتن هیچ مشکلی ندارم دوست دارم پیشرفت کردن رو کنار هم اما میگه چجوری بریم وقتی پول پیش نداریم میگم‌وام میگه قسطاش سنگینه بمونیم روستا بعدا پول داشتیم کم کم میریم ولی من میدونم که چنین چیزی در حد حرفه و نمیشه هیچوقت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

برو روستا. والا بهتر از شهره.

اصلا روستا با شهر یکی نیست هر چند که بستگی به روستاش داره اما اکثرا محیط های خوبی برای زندگی نیستند کمبود امکانات و فرهنگ های خاص یک طرف واقعا زندگی توی روستا خیلی سخت تر هست بخصوص برای کسی که توی شهر زندگی کرده

https://omp.exchange/referral/XQZZ5ZGNZ

اینو کپی کنید داخل گوگل بزنید هم به من هم به شما هدیه میده معتبره خودم برداشت داشتم 

برنامه صراف از بازار نصب کنید این کد8fwz5 بزنید 20 تومن هم به من هم به شما هدیه میده 

من سرکار میرم منم نمی‌خوام فقط اون کار کنه جفتمون تلاش کنیم و کم‌کم پیشرفت کنیم اول پایین شهر ی خونه ...

تو کارخونه ست بعد مگه میتونه هر روز رفت و آمد کنه هی بره روستا و برگرده؟

واقعا خودش سخت ش نیس

بنظرم اصلا قبول نکن 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷