2777
2789
عنوان

میخوام عمل اسلیو کنم ولی میترسم دودلم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 33 پست
چقد خوب بسلامتی عزیزم خیلی از حرفت انرژی گرفتم شما تهران هستین؟ پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ چند روز بست ...

ممنون. نه اصفهان عمل کردم یک شب بستری بودم اتاق خصوصی گرفتم شوهرم کنارم بود. بعداز بهوش اومدن دوسه ساعت بعدش راحت راه میرفتم

من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توو ۴۵ روز چند کیلو کم کردین؟ الان توو دوره پوره هستین؟

20کیلوکم کردم الان غذای سفره به غير از نون وبرنج یعنی بیشترمرغ وگوشت وماهی میخورم

من برای سلامتی وعاقبت به خیری همه بچه هادعا میکنم وصلوات میفرستم شماهم برای سلامتی بچه های من صلوات بفرستین..خداخودش به بچه ها رحم کنه
20کیلوکم کردم الان غذای سفره به غير از نون وبرنج یعنی بیشترمرغ وگوشت وماهی میخورم

20 کیلو تو 45 روز؟ 

میشه غذا ها و مقدارشو بگی تو این مدت

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
ممنون. نه اصفهان عمل کردم یک شب بستری بودم اتاق خصوصی گرفتم شوهرم کنارم بود. بعداز بهوش اومدن دوسه س ...

دکتر من بیمارستان نیکان عمل میکنه خصوصیه اتاقاش دو تخته هست هزینه اتاق خصوصی بالای ۲۰ تومنه برا همین نمیخوام بگیرم ... از طرفی موندم پسرمو چیکارش کنم اگه کسی بود پیش پسرم بمونه یا همراه من باشه خیلی خوب بود کلا ذهنم درگیره

20 کیلو تو 45 روز؟ میشه غذا ها و مقدارشو بگی تو این مدت

عزیرم ماه اول یکم سخته تا5روزفقط مایعات اونم مثلا یه قاشق آب سیب ده قاشق آب مخلوط. ازروزپنجم آب مرغ وگوشت به حالت سوپ درست میکردم ازصافی ردمیکردم ازروزچهارده سوپ میکس رقیق رقیق درحدی که بالیوان راحت میخوردم ازروزبیست ویک پوره شروع شدازروز سی وپنج غذای سفره

البته دستورهردکترفرق داره

دکتر من بیمارستان نیکان عمل میکنه خصوصیه اتاقاش دو تخته هست هزینه اتاق خصوصی بالای ۲۰ تومنه برا همین ...

منم خصوصی بودوهزینه زیاد

اگه میتونی پرستار براخودت بگیر بچتوبزار پیش پدرش

وایییی چقد عالی کاش منم به همین خوبی وزن کم کنم به خدا خیلی خسته شدم از تیکه کنایه ها ... 💔

وایییی چقد عالی کاش منم به همین خوبی وزن کم کنم به خدا خیلی خسته شدم از تیکه کنایه ها ... 💔

ببین من تاروزعمل به هیشکی نگفتم چون همه انرژی منفی میدادن ومیگفتن نکن خطرداره وفلان وقتی ازاتاق عمل اومدم وبهوش اومدم زنگ زدم مامانم وخواهرام وگفتم بهشون

امیدبه خداداشته باش وبرو نترس

عزیرم ماه اول یکم سخته تا5روزفقط مایعات اونم مثلا یه قاشق آب سیب ده قاشق آب مخلوط. ازروزپنجم آب مرغ ...

خیلی ممنون  خوشحالم که راضی هستی  و خوب بوده عمل تون

پوست تو خوبه؟ افتادگی شکم ندارید؟ 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
خیلی ممنون خوشحالم که راضی هستی و خوب بوده عمل تونپوست تو خوبه؟ افتادگی شکم ندارید؟

تاالان که خوب بود من مکمل وکلاژن خارجی گرفتم دارم مصرف میکنم این عمل بعدش یکم رسیدگیهای گرون قیمت میخواد تاپوست خراب نشه

ببین من تاروزعمل به هیشکی نگفتم چون همه انرژی منفی میدادن ومیگفتن نکن خطرداره وفلان وقتی ازاتاق عمل ...

کار خوبی کردی عزیزم منم فقط به مامانم گفتم غیر اون به هیشگی نمیخوایم بگیم...همه شهرستان هستن سالی یکی دوبار همو میبینیم... مامانم بنده خدا چون خودش ناخوش احواله تازه عمل شده نمیتونه بیاد ... 

کار خوبی کردی عزیزم منم فقط به مامانم گفتم غیر اون به هیشگی نمیخوایم بگیم...همه شهرستان هستن سالی یک ...

انشالله یه راهی پیدامیکنی تااونموقع من خودم راه میرفتم کلا کاری نیست که همراه بخوادانجام بده بعضی ها رو هم میبرن آی سی یو اونجادیگه راحت اصلا همراه احتیاج نیست 

تاالان که خوب بود من مکمل وکلاژن خارجی گرفتم دارم مصرف میکنم این عمل بعدش یکم رسیدگیهای گرون قیمت می ...

تشکر خواهری 

عذر میخوام زیاد سوال کردم 

یکی از نزدیکام اضافه وزن زیاد داره 

قبلا با رژیم کلی کم کرد اما  بازهم برگشته  الان دیگه با غذاهای رژیمی نمیتونه سر کنه

اگه سخت نباشه این عمل  انجام بده 

هزینه قبل عمل تا الان حدودی میشه بگی