2777
2789

ممنونم از کمکتون 🙏💝

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

من کنکوریم مشکل شمارو دارم🥲 

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلن انسانی بودم اوایلش به سختی مطالبو حفظ میکردم بعد دوسه ساعت سر درد میگرفتم یادم میرفت یه مطلبو صدبار میخوندم اینقدرررر تکرار کردم که انگار مغزم ورزیده شد و دیگه هر نوشته رو یکبار روش میخوندم ۸۰ درصد مطلبو سیو کرده بودم تو مغزم 

پاراگراف پاراگراف بخون مصن پاراگراف اول درسو اول روخوانی کن بعد هم تکرارش کن انقد تکرارش کن چشم بسته هم بتونی بگی بعد شروع کن سوال ازش طرح کن تست و جا خالی...بعد آخر سر نمونه حل کن اگه تست هم بزنی که عالی میشه من تاریخ اینا رو اینطوری میخونم همیشه نمرم ۱۹ ۲۰ 

پاراگراف پاراگراف بخون مصن پاراگراف اول درسو اول روخوانی کن بعد هم تکرارش کن انقد تکرارش کن چشم بسته ...

عه چه خوب مرسی عزیز دلم 

فقط یه سوال راجب کنکور دارم . من از کنکور هیچی نمیدونم نمیدونم از کجا شروع کنم کلاس برم یا نرم اصلا نمیدونم چیکار کنم الان یازدهم هستم 

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

عه چه خوب مرسی عزیز دلم فقط یه سوال راجب کنکور دارم . من از کنکور هیچی نمیدونم نمیدونم از کجا شروع ک ...

خواهش 

ببین مشاوره میتونی صحبت کنی ولی من با مشاوره صحبت کردم گفتش حالا تمرکزت کامل بزار روی یازدهم و نهایی تاثیر معدل بعد تابستون دهم و یازدهم رو جمع کن تست بزنی دوازدهم همون موقعه با تست باید بخونی 

حالا بدون مشاوره اوکیه همون خرداد باید نمرت خیلی بالا بشه بعد خرداد مشاوره بگیر دهم و یازدهم و جمع کن 

باز اگه شرایطش داری خودت با یه مشاوره صحبت کن من خودم این روش رو بیشتر اوکی بودم ولی تابستون حداقل ۱۲ ساعت رو باید خوند😅

خواهش ببین مشاوره میتونی صحبت کنی ولی من با مشاوره صحبت کردم گفتش حالا تمرکزت کامل بزار روی یازدهم و ...

من نمرات دهمم زیاد اوکی نشده 

دارم تلاشم و میزارم واسع یازدهم و 12 معدلم خوب شه 

دهم و خراب کردم خیلی تاثیر میزاره رو کنکور؟

خواهش ببین مشاوره میتونی صحبت کنی ولی من با مشاوره صحبت کردم گفتش حالا تمرکزت کامل بزار روی یازدهم و ...

مرسیییییی عزیز دلم 

منم همین کارو میکنم تمرکزم فعلا میزارم رو 11

میتونم بپرسم هدفت چیه ؟ 

من حقوق دوست دارم .اگ بشه. البته

من نمرات دهمم زیاد اوکی نشده دارم تلاشم و میزارم واسع یازدهم و 12 معدلم خوب شه دهم و خراب کردم خیلی ...

دهم دیگه تموم شده نه خیلی تاثیر ندارد حتی میگن شاید برای کنکور ما تاثیرشو بردارن همون یازدهم و دوازدهم مهمه