2777
2789

سلام وقت من کلاس نهم و می‌خوام انتخاب رشته کنم بین رشته انسانی و آشپزی (فنی حرفه ای هست) موندم خیلی علاقه زیادی به آشپزی دارم ولی میخواستم بدونم کدوم آینده بهتری برام داره تا بخونم

ولی علاقم به آشپزیه نظرتون چیه؟

آشپزی رو میتونی بعدا بری دوره ببینی برو انسانی تا دستت باز تر باشه برای انتخاب رشته ی دانشگاهی که اگر فردا روزی به چیزی جز آشپزی برای حرفه ات علاقمند شدی انتخاب های دیگه هم بتونی داشته باشی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آشپزی رو میتونی بعدا بری دوره ببینی برو انسانی تا دستت باز تر باشه برای انتخاب رشته ی دانشگاهی که اگ ...

فکر نکنم به انسانی علاقه داشته باشم ولی زیر مجموعه های چی هستن میگید بهم؟

فکر نکنم به انسانی علاقه داشته باشم ولی زیر مجموعه های چی هستن میگید بهم؟

حسابداری روانشناسی حقوق فقه و حقوق تاریخ ادبیات مشاوره علوم تربیتی .ادبیات عرب .فلسفه. علوم سیاسی

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
علاقت علاقت علاقت ب فکر آینده نباش کار و درس ک با علاقه باشه آینده میاد ب سمتت

علاقه هم باشه آخه آشپزی بنیه ای هم داره که بتونه کارش بگیره یا نه که به آینده برسه منظورم یکجور پشتیبانی هست

راستی یه چیز دیگه 

برنامه پاپیون را اگه نداری حتما نصب کن فقط آشپزی هست 

بعدم تحقیق کن حتما 

انتخاب رشته خیلی مهمه

سرچ هم بکنی زیر مجموعه درس های رشته انسانی برات میاد همینطور رشته های دانشگاه

فقط به تاریخ علاقه دارم و علوم سیاسی

جالبه...

اما کلا برای انتخاب رشته دانشگاه باید گسترده تر به هر کدوم نگاه بکنی حتی در مورد گرایش ارشد و دکتری هم میتونی تحقیق بکنی .

من خودم فوق العاده علاقمند به آشپزی ام و تعریف از خود نباشه مدام دنبال غذاها و دسر های جدیدم و دستپختمم تعریف میدن.یعنی منظورم اینه علاقت رو کاملا درک میکنم و اتفاقا توصیه میکنم بهش توجه بکنی و بری دنبالش.ببین چند درصد آشپزهای موفق دنیا تحصیلات آکادمیک داشتن؟من اینو واقعا نمیدونم.و ببین توی دبیرستان و دانشگاه اونچه که انتظا. داری از یادگیری آشپزی رو بهت یاد میدن؟چون متاسفانه خیلی از رشته های ما صرفا اسمه و واردش که شدی یه عالمه نظریه خسته کننده و تئوریک میبینی صرفا

علاقه هم باشه آخه آشپزی بنیه ای هم داره که بتونه کارش بگیره یا نه که به آینده برسه منظورم یکجور پشتی ...

نمیدونم عزیزم 

من اطلاعاتی از این رشته ندارم ولی خیلی سخته یعنی باید ب فکر آشپزی بین المللی باشی رقیب زیاده 

از دو تایی که گفتم بنظرتون خوبن؟

رشته های انسانی خوبن کلا من خودم رشتم انسانی بوده با علاقه واردش شدم .اما رشته هایی مثل تاریخ علوم سیاسی رو باید ادامه داد یعنی مثلا دکتری بگیری توشون خیلی عالی میشه.حقوق و فقه و حقوق رو با همون لیسانس میتونی آزمون های وکالت سردفتری و... بدی .و روانشناسی و مشاوره هم کارشناسی شون خوبه من دوستام با کارشناسی مشاوره الان فرهنگی هستن اما اگر ادامه بدی میتونی کلینیک روانشناسی خودت رو داشته باشی