2777
2789
عنوان

ازدواج سنتی رو ترجیح می‌دید یا مدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 63 پست
سنتی بهتره ولی دوره اشنایی باید زیاد باشهنه اینکه بیان خواستگاری و زرتی فرداش عقد کنن😐🥴 مثل ازدواج ...

دوره آشنایی سنتی چقدر میتونه باشه؟ نهایتا نهایتا ۶ ماه، بعد اونم هزارتا رودروایستی به وجود میاد که من ۶ ماهه دوتا خانواده رو درگیر کردم، چطوری جواب رد بدم

درواقع اکثرا مجبور میشن حتی اگر ایرادی توی طرف مقابل باشه، بعد آشنایی چندماهه سنتی قبولش کنن

رد هم کنن یه بار دوبار، مگه آدم چندبار میتونه خواستگار سنتی رو تا ۶ ماه بررسی کنه؟ 

ازدواج مدرن و دوستی این دردسرهارو نداره دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مدرن چون از اول میتونی عادتش بدی به رفتارات و اون تا حدی میپذیره 

اما وقتی داخل ازدواج سنتی میری همه چی تو هم میپیچه چون اول آشنایی هست پسر نمیتونه بگه اخلاق زن من اینجوریه 

برعکس خانوادش میگن چرا اینجوریه اونجوریه اونم به دیدگاه خانوادش باهات پیش می‌ره 

یه مقدار گرمی که که تو رابطه دوستی بوده تو ازدواج سنتی ممکنه نباشه  

چون هر چی هست تو سنتی مجبوری باهاش کنار بیای و نتونی تمومش کنی 

اما تو دوستی پذیرفتی و تونستی بپذیری و ادامه دادی

این نظر شخصی من 

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️

ازدواج سنتی در حال حاضر برام مثل توهینه دقیقا همون کفش سیندرلا که گفتی یه جوریه واقعا انگار داره بهم ...

دقیقا برای من هم همین حس رو داشت

منم عقیده دارم ازدواج چیری هست که برای ادم با یک نفر باید پیش بیاد نه اینکه دختر بار عام بده بگه خواستگار میپذیریم 

و خواستگارا صف بکشن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اصلا ازدواج خوب نیست چ سنتی چ با دوست پسر ب نظرم دختر باید انقدر مستقل باشه تا برای خودش خونه ماش ...

مگه ازدواج بخاطر کار و ماشین و خونه اس؟ 🤔

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دقیقا برای من هم همین حس رو داشتمنم عقیده دارم ازدواج چیری هست که برای ادم با یک نفر باید پیش بیاد ن ...

یه چیزی بگم

من هم نینی سایت میام هم توییتر

و واقعا این خط فکری توییتری شمارو در نینی سایت خیلی دوست دارم

یه جوری از مدرن و دوستی قبل ازدواج تعریف میکنید که گویی ثمره ش دیده نمیشهطلاقها هم بدجور مدرن شدنخیا ...

خیلی از طلاق‌ها چه رسمی چه عاطفی و خیانت‌ها هم نتیجه ازدواج سنتی و صرفا توجه به ظاهر و سرمایه طرفه

اکثرا شناخت عمیقی از شخصیت طرف نمیشه به دست اورد توی خواستگاری سنتی

قبلا که مدرن کمتر بود هم خیانت بود، اینکه حس میکنیم کمتر بوده به علت اینه که علنی نمیشده و رسانه‌ای هم نبوده که ما مطلع بشیم از اوضاع

طلاق کمتر هم بخاطر گل و بلبل بودن زندگی‌ها نبوده، فشار اجتماعی روی خانم‌ها بعد طلاق و مخالفت خانواده و ... خیلی تاثیر داشتن

قبلا اگ طلاق نبود چون میسوختن و میساختن دلیلش اینه زرنگ

باز هم شرایط به حادی الان نبود ، خیانتها و کثافت کاری های الان، رابطه های ناپایدار الان قابل قیاس با سابق نیست

هیچ ربطی هم به زرنگ بودن یا نبودن من نداره این وسط

یه چیزی بگممن هم نینی سایت میام هم توییترو واقعا این خط فکری توییتری شمارو در نینی سایت خیلی دوست دا ...

اوه 

من ذوب شدم که 

توییتر ندارم ولی میدونم اونجا آزادی بیان زیاده

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

اوه من ذوب شدم که توییتر ندارم ولی میدونم اونجا آزادی بیان زیاده

فضای بهتریه به نسبت ولی خب یکم دراما هاش زیاد شده بعد اینکه سال 1401 خیلیا بهش اضافه شدن مثلا اینجا بحث جاری و خواهر شوهره اونجا طرف میاد بابت خیانت پارتنرش با ناخن کارش شلوار هلو کیتی ناخن کارشو میدزده و این  دعوا سه میلیون و هفتصد ویو میخوره ولی باز اونجا بهتره

فضای بهتریه به نسبت ولی خب یکم دراما هاش زیاد شده بعد اینکه سال 1401 خیلیا بهش اضافه شدن مثلا اینجا ...

اوه عجب جایی

اکانت توییتر من برای ۲۰۰۵ هست خیلی خلوت بود اون موقع

دو وقتی با طرف دوسال دوستی بعد دوسال میخواد نقش بازی کنه غیر ممکنه ی جایی از دستش در میره ولی ازدواج ...

عزیزم دوست من بعد هفت سال دوستی ازدواج کرد.بعدم طرف خودشو نشون داد حالا شما میگی دوسال.ازدواج سنتی صنعتی نداریم همدیگرو نکوبیم دیگران به ازدواج بدبین نکنیم.همین سایت خانوما با عشق عاشقی ازدواج کردن تهش هیچی به هیچی ازدواج سنتی خیلی وقتا پایدارتره اگه عقلانی باشه.

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
اوه عجب جاییاکانت توییتر من برای ۲۰۰۵ هست خیلی خلوت بود اون موقع

الان اکانتی اونجا مال 2005 باشه یه چیز یونیک و باکلاس محسوب میشه خداتومن ازت میخرن همون اکانتو اگه دیلیتش نکرده باشی و پسوردش یادت باشه

الان اکانتی اونجا مال 2005 باشه یه چیز یونیک و باکلاس محسوب میشه خداتومن ازت میخرن همون اکانتو اگه د ...

واقعا؟دارمش هنوز😃