2777
2789
عنوان

امتحانا شروع شده گوشی رو از بچه هاتون گرفتید یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 44 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم خودشو نباید برای یه کنکور انقدر عذاب بده مگه زندگیش فقط کنکوره؟

خیلی موافقم باهات گلم

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دخترم خودشو نباید برای یه کنکور انقدر عذاب بده مگه زندگیش فقط کنکوره؟

گوشی دست نگرفتن عذابه؟😳

من نگفتم زندگیش فقط کنکوره،کلا اگه مهم نبود الانم نمیگرفتین خب😂

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗
گوشی دست نگرفتن عذابه؟😳من نگفتم زندگیش فقط کنکوره،کلا اگه مهم نبود الانم نمیگرفتین خب😂

خب گناه داره چطوری بدون گوشی باشه بچه نیست که 

الان فرق داره شما گفتی کلا از دهم ازش بگیرید 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 

من درسم خوب بود میخوندم‌ عالی نه ها در حد خوب.

کلاس‌ هشتمم تموم شد تابستونش‌ شوهرم دادن‌.. گوشی دستم افتاد همش شوهرم باهام قهر می‌کرد دعوا داشتیم‌ منم غصه گریه‌ اصلا نمیتونستم درس بخونم .. میخاستم رشتمو انسانی بردارم‌..نیوردم رفتم خیاطی

خب گناه داره چطوری بدون گوشی باشه بچه نیست که الان فرق داره شما گفتی کلا از دهم ازش بگیرید

گفتم عادت کنه کم دست بگیره بهتره اگه زیاد استفاده میکنه

نه تنها برای کنکور

من برای ورزشم گوشیمو کنار گذاشتم ی مدت ک حرفه ای کار میکردم

درسته کنکور همه چیز نیست،ولی قطعا هرکس تو زندگی ی هدفی داره،حتی ممکنه هدفش صبح زود بیدار شدن باشه..

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗