2777
2789

دوستان راستش روبخاین من بچه دبیرستانی هستم و یه چندماه امدم سرکار و اول ماها خوب بودن هردوشون ولی الان نه اجازه میدن کتابو بخونم نه هیچی تازه حقوقم کمه بنظرتون چکارکنم؟؟؟ بخدا ازدست کارفرمام خستم یاخوبی میکنه یابدی رفتارش کلان عوض میشه یه روز خوبی میکنه یه روز بدی🙂❤

لطفا یه راه حل بدین❤🙂من نمیتونم خوب تصیمیم بگیرم ازتون کمک میخوام

سلام اگه از نظر مالی مشکلی خاص و ویژه ای نداری و درست رو هم رفته خوبه و به قبولی امید داری نرو  مخصوصا اگه به شغل دولتی خاصی علاقه داری چون سالها زود میگذره من خودم سوم دبیرستان ترک تحصیل کردم و بهرشدت پشیمونم اگه رفته بودم الان حتما شغل ثابتی داشتم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر مشکل شدید مالی نداری رها کن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
اگه مشکل مالی نداری در بیا اگه هم نمیتونی دنبال کار باش همزمان هم کار میکنی هم دنبال کارباش

االبته صاحب کار فعلیت نفهمه ک دنبال کاری؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

سلام اگه از نظر مالی مشکلی خاص و ویژه ای نداری و درست رو هم رفته خوبه و به قبولی امید داری نرو مخصو ...

نه مشکل مالی ندارم اصلا ولی بخاطره معده ام میرم

اره خیلی وکیلی دوست دارم