2777
2789
عنوان

شوهر من با داداشم چپه عروسیش نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی تا جایی که میتونی شوهرتو راضی کن اگه مذهبیه با زبون خوش و مذهب وارد شو

اگه مذهبی نیست از انسانیت و اینکه مردم برامون حرف در میارن میگن نداریم 

یا آبرو من آبرو تویه من آبروم بره آبروی شمام میره همین اول زندگی خودمونو بده نکنیم و از چشم کسی نیوفتیم ...

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!                  👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼                            بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ 
اگ بگم و دعوت نکنم بد تر نمیشه

نگو می‌خوام دعوتت کنم ی جوری دوستانه بهش بگو فعلا شوهرم سر فلان قضیه با برادرم مشکل داره منم این وسط موندم انشالله به زودی مشکلات برطرف میشه دعوتتون میکنم 

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

به نطرم زنداداشت تا الان کامل متوجه اوضاع شده ..با نیومدن شوهرت به مراسمشون 

توام خودتو اذیت نکن 

احترامش رو نگه دار همین 

آدم حسابی ها از خانواده شوهر فقط احترام میخان نه غذا و پول و کادو....

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
اتفاقا یکی تاپیک زده بود که یه نفر همیشه میگه کادوت محفوظه و هیچ وقت کادو نمیده. ازش ناراحت بود که ک ...

خوب چ ربطی داشت عزیزم

من از شما پرسیدم 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا