سالگرد ازدواج و روز مرد و سالروز تولد همسرتون همشون باهم تو فاصله یه هفته باشن چه خاکی تو سرتون الک میکنید🥴🥴🥴😭هم اکنون نیازمند ایده های سبزتان هستیم
ب
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
ساعت که دوتا تو یکی دو. سال اخیر براش خریدم ولی عطر گزینه خوبیه به نظرتون چه برنامه دیگه ای داشته باشم؟
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ما جنوبیم مهربان و پالتو و لباس گرم خیلی به کارش نمیاد ولی بازم ممنونم که وقت گذاشتید عزیزم
یه هدیه خوب برا سه تاش بگیریه ساعت ۷ ۸تومنییا یه پک بگیر
ممنونم عزیزم از نظرت